- 20 Kasım 2025
- 23
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi Sedaduman55
Gecmiş ayın 8 de oldum bir önceki adetMerhaba
Yerleşme kanaması olmuş olabilir. Diğer türlü biraz imkansıza yakın çünkü. Bir önceki adet tarihinizi hatırlıyor musunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmiş ayın 8 de oldum bir önceki adetMerhaba
Yerleşme kanaması olmuş olabilir. Diğer türlü biraz imkansıza yakın çünkü. Bir önceki adet tarihinizi hatırlıyor musunuz ?
Ay çok merak ettim eğer hamileysen yani test yalancı pozitif vermediyse kaç haftalık hamilesin diye :))Gecmiş ayın 8 de oldum bir önceki adet
2 tane yaptım o attığım resim öyle cizgi cıktı kan verdim sağlık ocağına bugun ama e napızdan bakıyorum hala cıkmamıs sonuc inşallah vardır yaaAy çok merak ettim eğer hamileysen yani test yalancı pozitif vermediyse kaç haftalık hamilesin diye :))
Gönlüne göre olsun inşallah![]()
Ay canım inşallah2 tane yaptım o attığım resim öyle cizgi cıktı kan verdim sağlık ocağına bugun ama e napızdan bakıyorum hala cıkmamıs sonuc inşallah vardır yaa
Haber veirirm düşünceniz içim teşekkür ederimAy canım inşallah
Şimdi fotoğrafa baktım birinde daha belirgin çıkmıs. Kan testi sağlık ocağında verdiysen sabahtan cıkar diye düşünüyorum , yaz mutlaka :)
Bugün ayın 20’si. Daha 12. ya da 13. döngü günündesiniz. Regl akışı varken yumurtlama olmamalı. Geçen aydan mı gebe kaldınız acaba? Ama o zaman da silik değil baya çıkardı çizgi. Hadi çok erken olsa 15’inde yumurta salınsq, 1-3 güne döllenme, ilerleme olmalı. Kana geçmesi için baya hızlı süreç. Kasık ağrılarınız yumurtlama belirtisi olabilir mi? Test markanız nedirAdetim bitti 7 gün oldu biteli teste silik cizgi cıktı acaba dogrumudur 1. Teste belirgin 2. Teste silik cıktı bu ayın 8 de adet oldum 14 de bitti test yapim dedim böyle cıktı
Sonuçlarınız çıktı mıGecmiş ayın 8 de oldum bir önceki adet
Maalesef yokmuşSonuçlarınız çıktı mı
Maalesef yokmuşAy canım inşallah
Şimdi fotoğrafa baktım birinde daha belirgin çıkmıs. Kan testi sağlık ocağında verdiysen sabahtan cıkar diye düşünüyorum , yaz mutlaka :)
Kaç günde bir regl oluyorsunuz, ve kaç gün sürüyor regljnjz ona göre yumurtlama gününüzü hesaplayn Allah nasip ederMaalesef yokmuş
7 gün oluyorum adet bu ayın 8 de oldum gecen ayda 8 de oldum bakalım olmazsa sıkıntı var digcem artık bendeKaç günde bir regl oluyorsunuz, ve kaç gün sürüyor regljnjz ona göre yumurtlama gününüzü hesaplayn Allah nasip eder![]()
İnşallah bir sonrakinde gönlüne göre olsun canımMaalesef yokmuş