• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim bitti 7 gün oldu biteli teste silik cizgi cıktı acaba dogrumudur

Merhaba
Regl bittikten 3-4 gün sonra yumurta oluşuyor 2 gün içinde çatlıyor demişsiniz ya bunu neye göre dediniz benim de regl biteli 6 gün oldu bugün ve galiba bugün piki gördüm bi bakar mısınız? Geçen ay ilk defa yapmıştım görememiştim de bu ay gördüm sanırım değil mi?
Evet Pik olmuş ama çatlamasını bekleyin
T çizgisi silik çıkarsa çatlamoştır yumurta ilişki şart

2 tane yaptım yarın doktora gidicem kan vermeye cok sevinmiştim yorumları görünce ağlayasım geldi yok yok hasta oldum da bitti sonra ilişki oldu bi denim bakim dedim böyle cıktı
Doktora gerek yok ya erkenden sağlık ocağına gidin ya da özel hastanelerde vezneden sadece gebelik testi ödeyebiliyorsunuz muayeneye gerek yok
Gitseniz de bişey çıkmaz zaten hamile olsanız bile.

Doktora gerek yok ya erkenden sağlık ocağına gidin ya da özel hastanelerde vezneden sadece gebelik testi ödeyebiliyorsunuz muayeneye gerek yok
Gitseniz de bişey çıkmaz zaten hamile olsanız bile.
Sağlıklı ocağına gidicem kızımda adetim 3 gün gecmişti kıpkırmızı çıkmıştı suanki de adetim bitti bir hafta sonra teste böyle cıktı

Merhaba
Regl bittikten 3-4 gün sonra yumurta oluşuyor 2 gün içinde çatlıyor demişsiniz ya bunu neye göre dediniz benim de regl biteli 6 gün oldu bugün ve galiba bugün piki gördüm bi bakar mısınız? Geçen ay ilk defa yapmıştım görememiştim de bu ay gördüm sanırım değil mi?
Evet bu testler pik bugün ve sonraki iki günü değerlendiriin🙏😇

Adetim bitti 7 gün oldu biteli teste silik cizgi cıktı acaba dogrumudur 1. Teste belirgin 2. Teste silik cıktı bu ayın 8 de adet oldum 14 de bitti test yapim dedim böyle cıktı
Merhaba
Yerleşme kanaması olmuş olabilir. Diğer türlü biraz imkansıza yakın çünkü. Bir önceki adet tarihinizi hatırlıyor musunuz ?

Back
X