- 20 Kasım 2025
- 23
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi Sedaduman55
Ozaman bende değilim benimki silik cıktı 1 hafta oldu adetim biteli üzüldüm suan ama bel ve kasıkalrım agrıyorOvülasyon testi bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman bende değilim benimki silik cıktı 1 hafta oldu adetim biteli üzüldüm suan ama bel ve kasıkalrım agrıyorOvülasyon testi bu
Ya gördüğünüz adet değildi yerleşme kanamasıydı ya da testler hatalıTest yaptım silik cızgi cıktı suanda kasıkalrım agrıyor belime vuruyor mümkün degil mi yani
Evet Pik olmuş ama çatlamasını bekleyinMerhaba
Regl bittikten 3-4 gün sonra yumurta oluşuyor 2 gün içinde çatlıyor demişsiniz ya bunu neye göre dediniz benim de regl biteli 6 gün oldu bugün ve galiba bugün piki gördüm bi bakar mısınız? Geçen ay ilk defa yapmıştım görememiştim de bu ay gördüm sanırım değil mi?
2 tane yaptım yarın doktora gidicem kan vermeye cok sevinmiştim yorumları görünce ağlayasım geldi yok yok hasta oldum da bitti sonra ilişki oldu bi denim bakim dedim böyle cıktıYa gördüğünüz adet değildi yerleşme kanamasıydı ya da testler hatalı
Doktora gerek yok ya erkenden sağlık ocağına gidin ya da özel hastanelerde vezneden sadece gebelik testi ödeyebiliyorsunuz muayeneye gerek yok2 tane yaptım yarın doktora gidicem kan vermeye cok sevinmiştim yorumları görünce ağlayasım geldi yok yok hasta oldum da bitti sonra ilişki oldu bi denim bakim dedim böyle cıktı
Sağlıklı ocağına gidicem kızımda adetim 3 gün gecmişti kıpkırmızı çıkmıştı suanki de adetim bitti bir hafta sonra teste böyle cıktıDoktora gerek yok ya erkenden sağlık ocağına gidin ya da özel hastanelerde vezneden sadece gebelik testi ödeyebiliyorsunuz muayeneye gerek yok
Gitseniz de bişey çıkmaz zaten hamile olsanız bile.
Evet bu testler pik bugün ve sonraki iki günü değerlendiriinMerhaba
Regl bittikten 3-4 gün sonra yumurta oluşuyor 2 gün içinde çatlıyor demişsiniz ya bunu neye göre dediniz benim de regl biteli 6 gün oldu bugün ve galiba bugün piki gördüm bi bakar mısınız? Geçen ay ilk defa yapmıştım görememiştim de bu ay gördüm sanırım değil mi?
İnşallah canım teşekkürlerEvet bu testler pik bugün ve sonraki iki günü değerlendiriin![]()
an verdin miSağlıklı ocağına gidicem kızımda adetim 3 gün gecmişti kıpkırmızı çıkmıştı suanki de adetim bitti bir hafta sonra teste böyle cıktı
Verdim bügün yarın cıkar dedilerK
an verdin mi
Anladım hayırlısı olsun arada kontrol et çıkabilir erkendenVerdim bügün yarın cıkar dediler
Baktım da diğer sonuçlar cıktı bi o cıkmadı gözükmüyorAnladım hayırlısı olsun arada kontrol et çıkabilir erkenden![]()
Ziyaretlerim detay kısmından bak orda gözüküyor bazen detaylıBaktım da diğer sonuçlar cıktı bi o cıkmadı gözükmüyor
Baktım Baktım diğer vitamin lerim cıkmıs bi o eksik yarına kadar bakıcamZiyaretlerim detay kısmından bak orda gözüküyor bazen detaylı
Anladım hormon genelde geç çıkıyor benim gece ikide çıkmışlğı vardıBaktım Baktım diğer vitamin lerim cıkmıs bi o eksik yarına kadar bakıcam
HmmAnladım hormon genelde geç çıkıyor benim gece ikide çıkmışlğı vardı
Kızın kaç yaşındaHmminşallah vardır yaa bende korunmadım hiç kızımdan sonra bitane daha olsun diye
Nisan da 4 yaşına girecekKızın kaç yaşında![]()
Maşallah varsa yaş araları güzel olacak gibiNisan da 4 yaşına girecek![]()
MerhabaAdetim bitti 7 gün oldu biteli teste silik cizgi cıktı acaba dogrumudur 1. Teste belirgin 2. Teste silik cıktı bu ayın 8 de adet oldum 14 de bitti test yapim dedim böyle cıktı