Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yaa 3 gündür karin agrim oluyor tam regl oluyorum diyorum bisey yokPozitif duruyor canım![]()
Bilmiyorum ki ya cikmzsa yine hayalbkirikligiİstersen kan ver yarın![]()
Kahve rzngi bir akinti var 2 3 damla gibi bidey hafif kasik agrisi vurup gidiyor acaba hastami olacamPozitif duruyor canım![]()
Silikte olsa var gozukuyor sizinde kasik agriniz oluyor mu arada sirada kahve rengi akintiBenimde adetime 6 gün var, bazı belirtilerden dolayı erken gebelik testi yaptım böyle çıktı , benimkini de yorumlayabilir misiniz acaba ? Emin olamadım
Henüz kahverengi akıntım olmadı ama arada sırada kasık ağrım oluyor bazen hafif bazen daha şiddetliSilikte olsa var gozukuyor sizinde kasik agriniz oluyor mu arada sirada kahve rengi akinti
Bilmiyorum ki ya ara da siddetli agri oluyo arda olmuyo tuhaf biszy batma oluyo rahimdaHamilesin kuzum![]()
Gebelik testi nemzan yaptınız adetniz bitigi gunmu yaptınız yoksa gecikti yaptı bende ayın 13 rahîm filimi çektim 17 ilişki yaşadım nezman hamile kalırım adetime 10 gün gebelik testi nezman yapmalıyım lütfen bana yardımcı olurmsuz
Merhaba son durumunuz nedir ? Ben yarin sabah regl bekliyorum ama bu gece aniden rahmimde batma oldu ve gecmiyor batiyor boyle degisik tarif edemeyecegim bi krampBilmiyorum ki ya ara da siddetli agri oluyo arda olmuyo tuhaf biszy batma oluyo rahimda