Ovülasyon, rahim duvarı kalınlığı

sevgsssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
907
269
53
Selam kızlar. Dün doktora gittim. Vajinal ultrason ile baktı ve şöyle söyledi rahim duvarı kalın adet olabilirsin. Bende daha bugün adetimin 20. Günü çok var adetime dedim. Yumurtlama dönemin yeni oluyor ya da bitmiş olabilir dedi başla bir şey demedi. Bu nasıl doktor diyorum. Birde bana diyor ki kız arkadaşımla tartıştık canım çok sıkkın. Hemen bıraktı ultrasonu. Sorum şu yumurtlama döneminde rahim duvarı kalın olur mu ? Yani yumurtlama oldu 3-4 gün geçti kalın mı olur? Yoksa adete 1-2 gün kala mı kalın olur

Kız arkadaşıyla tartışan doktor gerçek değildir
Ne bu ya deli mi ne havamda değilim deyip hastaya yansıtmak şaka gibi. Yumurtlamada rahim kalınlaşması ilk kez duyuyorum valla

Kız arkadaşıyla tartışan doktor gerçek değildir
Ne bu ya deli mi ne havamda değilim deyip hastaya yansıtmak şaka gibi. Yumurtlamada rahim kalınlaşması ilk kez duyuyorum valla
Ya adet olacaksın dedi bende daha 20 gün oldu dedim. Yumurtlanayacaksın ya da yeni yumurtladın. Zaten kız arkadaşımla tartıştım canım sıkkın dedi şok oldum bakmadı bile ultrasonla

Selam kızlar. Dün doktora gittim. Vajinal ultrason ile baktı ve şöyle söyledi rahim duvarı kalın adet olabilirsin. Bende daha bugün adetimin 20. Günü çok var adetime dedim. Yumurtlama dönemin yeni oluyor ya da bitmiş olabilir dedi başla bir şey demedi. Bu nasıl doktor diyorum. Birde bana diyor ki kız arkadaşımla tartıştık canım çok sıkkın. Hemen bıraktı ultrasonu. Sorum şu yumurtlama döneminde rahim duvarı kalın olur mu ? Yani yumurtlama oldu 3-4 gün geçti kalın mı olur? Yoksa adete 1-2 gün kala mı kalın olur
Bence baska doktora git, rahim kalinlasmasi yumurtlama sonrasi oluyor adete kadar bebek varsa kalin kaliyor yoksa inceliyoe yani duvarlardan sokuluyor ve adet oluyoruz diye biliyorum, yumurtlama gormus muydun?

Bence baska doktora git, rahim kalinlasmasi yumurtlama sonrasi oluyor adete kadar bebek varsa kalin kaliyor yoksa inceliyoe yani duvarlardan sokuluyor ve adet oluyoruz diye biliyorum, yumurtlama gormus muydun?
Takip etmedim ama 4 gün önce yumurtlama akıntısı oldu kahverengi oluyor bende her ay görmem arada olur yine oldu ve kasık ağrısından tahmin ettim

Takip etmedim ama 4 gün önce yumurtlama akıntısı oldu kahverengi oluyor bende her ay görmem arada olur yine oldu ve kasık ağrısından tahmin ettim
Yumurtlama sonrasi kalinlasmasi normal bence bebege yer yapiyor olmazsa atiyor adetle
Ben boyle biliyorum arastirdiklarimdan ama yine de baska doktora git sen canim

Ay merhaba benimde aynisj oldu kac gündür arastırıyordum. Bende klomen kullandim pcos oldugu icin 2 senedir cocuk istiyoruz olmuyor adet döngümü bilmiyorum ilacla adet oluyorum ama evlendigimden beri bekarken oluyodum her ay. 6 haziranda sag tarafimda 15 mm yumurta vardi doktor 2 3 gune catlar gun asiri iliski dedi bayram nedeniyle takip edemedi. Iliski oldu bayram dönüsü gecen hafta cuma yani tam 1 hafta sonra farkli doktora gittim direk sol tarafima bakti yumurta kalıntısı var dedi bu nasil birsey anlamadim catlamis dedi. Ama benim buyuyen yumurtam sag taraftaydi soldaki yumurtalarim 11 mm flndi sagaa bakti yumurtayi goremedi catlamistir bu dedi. Sizin doktor gibi degildi amaa suratsizdi adet olursan gel dedi dedim gebelik ihtimali olurmu dedim olur yumurtan catlamis dedi olmazsanda adet gorürsün zaten dedi rahim duvarin kalinlaşmiş dedi. Bu kalınlaşma adet olacagim anlamina mi geldii yoksa gebelik icin olumlu birseymi anlamadim

Back
X