10 güne kadar normal diyorlar biraz daha bekleyin gec döllenme olabilirAdetimn 4 günü olması lazımdı bugün ama olmadım hale dün test yaptım negatif adetten bi gün öncede yaptım negatifti aceba erken olduğu için falan olabilirmi bi kaç gün daha bekleyip yapsam görürmüyüm çizgiyi sizler ne zaman ögrendiniz geç öğrenen hanımlar yardımcı olur musunuz
İnşaallah10 güne kadar normal diyorlar biraz daha bekleyin gec döllenme olabilir
Sınuç nedirİnşaallah
Bugün 7 gün test negatif ama regl da olmadım halenSınuç nedir
Benmde 7 günüm negatşf test napıcam bilmiyorum ilk kez böyle olıyorBugün 7 gün test negatif ama regl da olmadım halen
Bende anlamadım neden böyle ama okdr kasıkta batmalarım varki iki üç gündür baş ağrısı ara gelen bulantı falan aceba diyorum geç döllenme dediklernden olabilirmi ama bilemiyorum da napıcağımı şaşırdımB
Benmde 7 günüm negatşf test napıcam bilmiyorum ilk kez böyle olıyor
Regl oldyn muBende anlamadım neden böyle ama okdr kasıkta batmalarım varki iki üç gündür baş ağrısı ara gelen bulantı falan aceba diyorum geç döllenme dediklernden olabilirmi ama bilemiyorum da napıcağımı şaşırdım
Hayır olmadımRegl oldyn mu
Ben oldum canımHayır olmadım
Olmadım sabah test yaptım negatif ara ara akıntı var şu gibi ama belim sırtım okadar ağrıyor ki kasıklarımda da batma var bi ümit aceba diyor geç döllenme dedikleri olabilir mi perşembe veya cuma ozamana kadar olmazsam kan testine gidicemBen oldum canım
Hamile misinOlmadım sabah test yaptım negatif ara ara akıntı var şu gibi ama belim sırtım okadar ağrıyor ki kasıklarımda da batma var bi ümit aceba diyor geç döllenme dedikleri olabilir mi perşembe veya cuma ozamana kadar olmazsam kan testine gidicem
Kan verdim dün 1,66 negatif yani 17. Gün bugün hala olmadım reglHamile misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?