Adetim gecikti 7 gün

mero12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
216
28
48
32
Merhabaaa benm adetim 7 güm gecikti korunuyoruzda 5 aylık bebeğim var emziriuorım da onun etkisi olur mu adet olmadan 4 gün önce iliskiye girdik ama korunduk testte yaptım negatif sizceee hamilemiyimdir

Merhabaaa benm adetim 7 güm gecikti korunuyoruzda 5 aylık bebeğim var emziriuorım da onun etkisi olur mu adet olmadan 4 gün önce iliskiye girdik ama korunduk testte yaptım negatif sizceee hamilemiyimdir
cocuk emzirmeden de adet gecıkebılır. Herseyden etkılenıyor sonucta. Gec yumurtlama olduysa gec adet olursun. Korunmussun da zaten. Gerı cekılmeden bahsetmıyorsan tabi. Adetten 4 gun once ılıskı +7 gun 11 gun olmus. Bı kac gune adet olmazsan bıdaha test yap. Kesınlesır.:)

Geri çekme yöntemiyle korunduk valla normalde emzirsem de günü gününe oluyordum aksaklık yoktu ama adetten 4 gün önce girdik yumurtlamama denkte gelmedi anlamadım ya

Hiç bi tık yok testler de negatif

Merhaba arkadaşlar yeni evliyim hiç adet geçikmesi yaşamadım 4 gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce hamilemiyim

İliskiue girdiğin tarihten itibaren hesaplama yapman lazımm benim de 13 gün gecikti kan negatif korunmalı bi iliski yaşadık ama olamadım daha 5 aylık bebeğim var emziriyorum ondan olur mu hiç bilmiyorum doğumdan sonra da düzenliydi anlamadım

Adetim 7 gün gecikti test yaptım 2 saat sonra silik çıktı bidaha yaptım gene silik hamilelik var mıdır ?

Merhaba, kist olunca adette gecikiyor mu?

Bebeğim bize değil teste sor daha garanti derdim ama sormuşsun zaten o da sana "hayııııırrrrr hamile değilsin!" Demiş güven ona

Bebeğim bize değil teste sor daha garanti derdim ama sormuşsun zaten o da sana "hayııııırrrrr hamile değilsin!" Demiş güven ona
Farkındaysan bunu taaa ne zaman yazmışım daha yeni gördüğün bişeyin bence ilk bi yazılma tarihine bak sonra konuş

Farkındaysan bunu taaa ne zaman yazmışım daha yeni gördüğün bişeyin bence ilk bi yazılma tarihine bak sonra konuş
Hımmm farkında olmadığım aşikar olan şeye farkındaysan diye başladığına ve dediğim gibi testin haklı olduğuna bakarsak, neden bu kadar sinirlendiğini anlamadım

Peki kaç gün ortalama gecikir, kendiliginden oluyor mu adet Dr mu illaçla söktürüyor?
Benimde gecikti de hala olamadım.

Ve kist olunca yumurtlamada olmuyor mu?
normal pco lu bı kadınım pek bılgım yok. kesın sudur dıyemem.dr a gıt. adet sokucu verır :) beklersen bı ay gelmedıgı de oluyo :) ama gecıkmesı ılla kıstten degıl hormon duzenszlıgı vardır ya da ne bıleyım sadece stresten antıbıyotıkten bıle gunu sasıyor yumurtlamanın belkı oyle bsı olmustur. takılma herkes gecıkme yasar. dr rahmını kontrol eder ultrasonla yol cızersınız. kist dedıgım yumurta catlayamayıp kocaman haldeyken kalıyor. o.

Bu dabah oldum. Dediğin sebeplerden biridir muhtemelen.
Dr haftaya verdi randevu.

Kasıkda zonklama vardı her zamanki adet sancısından farkli ve mide bulantısı, bu kist işareti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…