Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cocuk emzirmeden de adet gecıkebılır. Herseyden etkılenıyor sonucta. Gec yumurtlama olduysa gec adet olursun. Korunmussun da zaten. Gerı cekılmeden bahsetmıyorsan tabi. Adetten 4 gun once ılıskı +7 gun 11 gun olmus. Bı kac gune adet olmazsan bıdaha test yap. Kesınlesır.:)Merhabaaa benm adetim 7 güm gecikti korunuyoruzda 5 aylık bebeğim var emziriuorım da onun etkisi olur mu adet olmadan 4 gün önce iliskiye girdik ama korunduk testte yaptım negatif sizceee hamilemiyimdir
Hiç bi tık yok testler de negatifcocuk emzirmeden de adet gecıkebılır. Herseyden etkılenıyor sonucta. Gec yumurtlama olduysa gec adet olursun. Korunmussun da zaten. Gerı cekılmeden bahsetmıyorsan tabi. Adetten 4 gun once ılıskı +7 gun 11 gun olmus. Bı kac gune adet olmazsan bıdaha test yap. Kesınlesır.:)
Merhaba arkadaşlar yeni evliyim hiç adet geçikmesi yaşamadım 4 gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce hamilemiyim
Adetim 7 gün gecikti test yaptım 2 saat sonra silik çıktı bidaha yaptım gene silik hamilelik var mıdır ?Merhabaaa benm adetim 7 güm gecikti korunuyoruzda 5 aylık bebeğim var emziriuorım da onun etkisi olur mu adet olmadan 4 gün önce iliskiye girdik ama korunduk testte yaptım negatif sizceee hamilemiyimdir
İlk 10 dk da çıkan sonuçlar doğru sonuç veriyor. Emin olmak için testi tekrarlayabilirsinizAdetim 7 gün gecikti test yaptım 2 saat sonra silik çıktı bidaha yaptım gene silik hamilelik var mıdır ?
Kan testi mi versem 2 kere yaptım ikisi de silik 10 dk da çıkmadı 1 saat sonra 2 cisi deİlk 10 dk da çıkan sonuçlar doğru sonuç veriyor. Emin olmak için testi tekrarlayabilirsiniz
Kan testi ver adetin 1 gün dahi geçse kanda çıkıyorKan testi mi versem 2 kere yaptım ikisi de silik 10 dk da çıkmadı 1 saat sonra 2 cisi de
Merhaba, kist olunca adette gecikiyor mu?cocuk emzirmeden de adet gecıkebılır. Herseyden etkılenıyor sonucta. Gec yumurtlama olduysa gec adet olursun. Korunmussun da zaten. Gerı cekılmeden bahsetmıyorsan tabi. Adetten 4 gun once ılıskı +7 gun 11 gun olmus. Bı kac gune adet olmazsan bıdaha test yap. Kesınlesır.:)
evet yumurtlama olamamıs oluyor. dolayısıyla adet olmuyorsun.Merhaba, kist olunca adette gecikiyor mu?
Peki kaç gün ortalama gecikir, kendiliginden oluyor mu adet Dr mu illaçla söktürüyor?evet yumurtlama olamamıs oluyor. dolayısıyla adet olmuyorsun.
Bebeğim bize değil teste sor daha garanti derdim ama sormuşsun zaten o da sana "hayııııırrrrr hamile değilsin!" Demiş güven onaMerhabaaa benm adetim 7 güm gecikti korunuyoruzda 5 aylık bebeğim var emziriuorım da onun etkisi olur mu adet olmadan 4 gün önce iliskiye girdik ama korunduk testte yaptım negatif sizceee hamilemiyimdir
Bebeğim bize değil teste sor daha garanti derdim ama sormuşsun zaten o da sana "hayııııırrrrr hamile değilsin!" Demiş güven ona![]()
Farkındaysan bunu taaa ne zaman yazmışım daha yeni gördüğün bişeyin bence ilk bi yazılma tarihine bak sonra konuşBebeğim bize değil teste sor daha garanti derdim ama sormuşsun zaten o da sana "hayııııırrrrr hamile değilsin!" Demiş güven ona![]()
Hımmm farkında olmadığım aşikar olan şeye farkındaysan diye başladığına ve dediğim gibi testin haklı olduğuna bakarsak, neden bu kadar sinirlendiğini anlamadımFarkındaysan bunu taaa ne zaman yazmışım daha yeni gördüğün bişeyin bence ilk bi yazılma tarihine bak sonra konuş
normal pco lu bı kadınım pek bılgım yok. kesın sudur dıyemem.dr a gıt. adet sokucu verır :) beklersen bı ay gelmedıgı de oluyo :) ama gecıkmesı ılla kıstten degıl hormon duzenszlıgı vardır ya da ne bıleyım sadece stresten antıbıyotıkten bıle gunu sasıyor yumurtlamanın belkı oyle bsı olmustur. takılma herkes gecıkme yasar. dr rahmını kontrol eder ultrasonla yol cızersınız. kist dedıgım yumurta catlayamayıp kocaman haldeyken kalıyor. o.Peki kaç gün ortalama gecikir, kendiliginden oluyor mu adet Dr mu illaçla söktürüyor?
Benimde gecikti de hala olamadım.
Ve kist olunca yumurtlamada olmuyor mu?
Bu dabah oldum. Dediğin sebeplerden biridir muhtemelen.normal pco lu bı kadınım pek bılgım yok. kesın sudur dıyemem.dr a gıt. adet sokucu verır :) beklersen bı ay gelmedıgı de oluyo :) ama gecıkmesı ılla kıstten degıl hormon duzenszlıgı vardır ya da ne bıleyım sadece stresten antıbıyotıkten bıle gunu sasıyor yumurtlamanın belkı oyle bsı olmustur. takılma herkes gecıkme yasar. dr rahmını kontrol eder ultrasonla yol cızersınız. kist dedıgım yumurta catlayamayıp kocaman haldeyken kalıyor. o.