Adetim gecikti acaba hamile olabilir miyim

Seni çok iyi anlıyorum bende artık tek çizgi görmekten bunaldım Allahım isteyen herkese nasip etsin bende hala adet olmadım ve haftaya ultrasyon randevum var bakalım ne çıkacak
Aminn amiinn..benim bir kızım var ikinciyi istiyorum ama 4 yıldır olmuyor tedavi olacağım sanırım

Aminn amiinn..benim bir kızım var ikinciyi istiyorum ama 4 yıldır olmuyor tedavi olacağım sanırım
Olsun canım benim Allah kızını sana bağışlasın banada nasip eder inşallah ya çok istiyorum benim eşim dışarıda çalışıyor iki haftada bir falan geliyor o yüzden olması da biraz zor ama dışarıdaki işi yakın zamanda bitecek dönecek inşallah Allahım sanada ikinci çocuğu en kısa zamanda nasip eder inşallah

Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah.

Amin insalah canim peki şuan hamilemisin

Bugün galiba adet oldum baya kan geliyo bu adettir demi ? Tam 34 gün oldu adet gördüm
Evet canım adet olmuşsun inşallah önümüzdeki ay hamilelik haberini alırız ben adetim tekrar düzene girdiğinde şey yapıcam sanada tavsiye olsun instagramda bir gebenin günlüğü sayfasından ovülasyon testine başlicam o hamilelik için daha iyi oluyormuş yumurtlama gününü kesin öğreniyoruz sende dene bence inşallah en kısa sürede hamilelik haberini verirsin

Bende senin gibi yeni evliyim 1 aylık
Ayy gerçekten mi ne kadar güzel Allahım ömür boyu bir yastıkta kocarsınız inşallah mutluluk en ağır yükünüz olsun ömür boyu belki aynı zamanlarda hamile kalırız inşallah ne güzel olur siz nerede oturuyorsunuz

Yazik degil mi kendin daha cocuksun. Daha yeni kadin olmussun. Alistin mi evlilik hayatina da bir de cocuk sorumlulugu almaya kalkiyorsun? Anne olmak kolay. O cocuga yetebilmek ona dogru duzgun egitim vermek mesele. Insallah esin de iyi bir insandir.
İnsanı böyle kırmaya ne gerek var. Biz burda birbirimize destek olmak için yardımcı olmak için varız kalp kırmak için değil. Çok merak ediyorum sizi anneniz kaç yaşında yapmış. İyi büyütemediğinimi düşünüyorsunuz. Çoğumuzun annesi bizleri 16 17 yaşında doğurmuştur tabi 5. 6. Çocuk değilsek. Ben 22 yaşımda anne oldum 30 yaşındaki kadın dadıya bırakırken ben akşama kadar oğlumu öpe koklaya büyütüyorum. Bunun yaşla hiçbir alakası yok hanımefendi vuracaksanız akıldan vurun yaştan değil.

Beni anlayan birilerinin olması ne kadar güzel teşekkürler

Evet amin inslalah canim onguzel duaların içinde rabbimde sana güzel hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin bacım inslaah yine 13 Aralık'ta hasta oldum dur bakalım bende bir kaç belirlediler var yine ama yarın test alıp deneyecem cnm insagramda hangi site ? Birlikte takip edelim

Bir gebenin günlüğü

Kıyamam siz de çok ince cevap vermişsiniz. Kime ne sizin çocuk istemenizden. Ayrıca bunu söylemenin de güzel bir dili var. Evet yaşınız daha çok genç, sadece kafanıza bu kadar takmayın, evleneli daha 4 aycık olmuş akışına bırakın rahat olun..

Teşekkür ederim canım benim biz burada sıkıntılarımızı paylaşmak sorunlarımıza çare bulmak için yardımlaşıyoruz o bayan öyle söyleyerek çok kalbimi kırdı çocuğumla beraber büyümek o kadar çok istiyorum ki

O da aslında size öğüt vermek istemiş ama biraz kötü bi dille olmuş. Sizin tercihiniz çocuğunuzla beraber büyümek istemek. Kişiliğinizi bilemeyiz, o kadar iyi bir anne olursunuz ki herkes şaşar. Bilemeyiz yani. Siz sadece rahat olun gençsiniz zamanınız var uzun uzun onu düşünerek rahatlayın. En doğru zamanda olacaktır buna inanın

Çok teşekkür ederim size her şeyin hayırlısı olması dileğiyle inşallah Allah elini açıp dua eden herkesin duasını kabul etsin

keske bana cevap verseydin ya da beni de etiketleseydin de kirildigini bilseydim. kusura bakma hakkini helal et.. niyetim asla kirmak veya ezmek, azarlamak degildi. kizkardesim olsa o sekilde nasihat verirdim. sadece yazi dili oldugu icin burada sert yazmisim gibi gozukuyor. aslinda o tonda soylememistim. burada o kadar cok konu varki cok genc anne olan, kocasi da genc oldugu icin evliligi dogru duzgun yurutemeyen. kucaginda bebekle baba evine donen.. genc anne olmaya calisanlari gorunce aklimda onlar canlaniyor hep.

Yok çok önemli değil evet biraz üzüldüm ama seni de anlıyorum çünkü dediğin gibi çok kötü örnekler var herkes bir olmuyor doğrudur. Allah inşallah hakkıyla anne baba olacak insanlara çocuk nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…