Idrar testlerinde mi negatifi gördü hep. Cok sevindim. Bir umut oldu.Arkadaşımın 10 gün boyunca negatif çıktı kan sonucunda pozitif gördü kesinlikle en iyisi kan vermek
Beklemekten baska care yok tabi de iste acaba mi sorusu sürekli kafamda. Insallah cok istiyoruz.Bence bir kaç gün daha bekleyip gecikme devam ederse sadece kan testi yaptırın derim. Sağlıklı net bir sonuç elde edersiniz. Umarım gebesinizdir
Evet evde yaptıklarında hep negatif çıktıIdrar testlerinde mi negatifi gördü hep. Cok sevindim. Bir umut oldu.
Ay inşallah benimde pozitif tirEvet evde yaptıklarında hep negatif çıktı
Simdiden bebek alisverisi bile yapiyorum. Cok istiyorumAy inşallah benimde pozitif tir
adet oldunuz mu peki siz.merhaba regl 1 gün gecikince ben de negatifi gördüm. yumurtlama ne zamandı önemli olan bu
benimde 9 aralık yumurtlama. reglim 4 gün gecikti bugün de olmazsam test yapacağımadet oldunuz mu peki siz.
Yuumurtlamayi ovulasyon ile takip ettigimde 8 aralik
benimde 9 aralık yumurtlama. reglim 4 gün gecikti bugün de olmazsam test yapacağım
evet :)) test yaparsan sonucu yaz buraya canım ben de yazacağım :))Ay hadi insallah . Cok yakin durumumuz o halde
Tamamdir. Umarım herkesin gonlunce olurevet :)) test yaparsan sonucu yaz buraya canım ben de yazacağım :))
Benim yumurtlamadan beri her tuvaletimi yapmadan peceteyle siliyorum hep islaklik akinti geliyor. Siz de de var mjevet :)) test yaparsan sonucu yaz buraya canım ben de yazacağım :))
evet canım var. su gibi ama böyle yumurtlamadaki gibi uzayan değil şeffaf su gibiB
Benim yumurtlamadan beri her tuvaletimi yapmadan peceteyle siliyorum hep islaklik akinti geliyor. Siz de de var mj
Ay evet evet. Uzamiyor su sümük gibi bisjevet canım var. su gibi ama böyle yumurtlamadaki gibi uzayan değil şeffaf su gibi
İnşallah gebeliktendirAy evet evet. Uzamiyor su sümük gibi bisj
Parlak mıevet canım var. su gibi ama böyle yumurtlamadaki gibi uzayan değil şeffaf su gibi
evet parlak normal şeffaf bir akıntım var yumurtlamadan beriParlak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?