Insallahİnşallah gebeliktendir
Evet benimde parlakParlak mı
Benimde parlakEvet benimde parlak
Ben aksam acilde kan verdim negatif cikti. Doktor adet gelmezse 1 hafta sonra bidaha baktir dedi daha erken zaten djheevet :)) test yaparsan sonucu yaz buraya canım ben de yazacağım :))
adet oldunuz mu peki siz.
Yuumurtlamayi ovulasyon ile takip ettigimde 8 aralik
benimde 9 aralık yumurtlama. reglim 4 gün gecikti bugün de olmazsam test yapacağım
Kanamaya dönmediyse yerlesmedir belki.Kızlar benim de yumurtlama 9 aralık ve adetim 4 gün gecikti, bende de beyaz akıntı var ic camasırımı ıslatacak sekilde, regl oldum sanıp tuvalete kosuyorum, kasık agrısı bi geliyor bi gidiyor, dün hafif bi pembe kırmızı arası lekelenmem oldu kırmızılar geldi dedim ama kanama baslamadı bugün yine beyaz akıntıya döndü, dayanamadım bi kac saat önce kaset test yaptım ama maalesef ki negatif, buralardan pozitiflere dönebilir miyiz acaba
Umarım hepimizde bebis vardır da müjdeleri pespese vermek nasip olur
Test yaptınız mi adet oldunuz mu acababenimde 9 aralık yumurtlama. reglim 4 gün gecikti bugün de olmazsam test yapacağım
?benimde 9 aralık yumurtlama. reglim 4 gün gecikti bugün de olmazsam test yapacağım
Kanamaya dönmediyse yerlesmedir belki.
Hakkinizda hayirlisi Allah insallah tez zamanda nasip eder isteyen herkeseDün gece kırmızı kart yedim ben maalesef
Canım yaptım negatif çıktı hala da adet olmadımTest yaptınız mi adet oldunuz mu acaba
Benimde ayni. Dün kan verdim bugun test yaptim negatif. Ama hic adet belirtim yok ve hala parlak akintim var sadeceCanım yaptım negatif çıktı hala da adet olmadım
Kaç gün gecikti canımBenimde ayni. Dün kan verdim bugun test yaptim negatif. Ama hic adet belirtim yok ve hala parlak akintim var sadece
Bugun 2 gün geciktiydi. Ama simdi wc girdim kahverengi akinti gelmis. Silince de geldi. Umarim adete dönüsmez lekelenmedjrKaç gün gecikti canım
Oldun mu canım regliBugun 2 gün geciktiydi. Ama simdi wc girdim kahverengi akinti gelmis. Silince de geldi. Umarim adete dönüsmez lekelenmedjr
Oldun mu canım regli
Ne kadardır deniyorsuncanım gebelik içinMalesef ben oldum.
Ne yapmam lazim bilemedim ki. Doktora gidip once tüylerime baktiricam klomen catlatma ignesi yumurta takibi ne deneniyorsa yapalim hamile kalmak istiyorum dicem.
Doktorlar icin az ama benjm icin cok 5Ne kadardır deniyorsuncanım gebelik için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?