Adetim gecikti geç döllenme olabilir mi

Kızlar benim sat 27 mart. İlk defa bu ay korunmadık. Hala adet olmadım. Onunla alakası olabilir mi gecikmenin? Sizler gibi adeti bekliyorum ama testler de negatif neden adet olmuyorum çok kafaya taktım
Ne yaptiniz son durumunuz ne ? Benim Sat 23 nisandi , 3 mayis gibi 4 gun suren hafif kanamalarim oldu sonra adet gunumum uzerinden bugun 4 gun gecmisti ki yeniden hafif kanamalarim var, birinde prezervatif birinde cekilmeye korunduk , niye boyle dengesizlik yasadim bilmiyorum evdeki testler hep negatif

Kızlar selam sat 18 nisan. Yaklaşık 3-4 aydır da düzenli 30 günde adet oluyorum. Bu ay gecikme oldu. Ay içerisinde korunmasız ilişki de yaşadım. Bugün gecikmenin 4.günü diye kan verdim ama negatif çıktı. Sizce erken mi verdim testi umutlanmak istemiyorum sanki stres yaptıkça da gecikiyo gibi hissediyorum. Ama normalde gögüs acısı vs hiç bir adet belirtisini yaşamıyorum. Duygusal olarakda stres olurdum o da yok. Ama bugun negatifi görünce de çok üzüldüm. Sizce sonradan yükselir mi ne zaman vermeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…