Adetim gecikti geç döllenme olabilir mi

Beyzanurrgul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2025
11
3
1
22
30 nisanda adet olmam lazımdı henüz olmadım. Ortalama 31 günlük döngüm var ve 16 nisan yumurtlama günüm tahmini olarak. 13 nisanda eşimle korunmasız birlikteliğimiz oldu. Adet olmadım ve aşırı uyku hali, yoğun vajinal akıntı ve ara ara gelen öğürme şeklinde mide rahatsızlığım var aynı zamanda ara ara hafif kramplar ve batmalarım oluyor. Erken gebelik testinde belli belirsiz çizgi gördüm fakat betam <2 çıktı. Geç döllenme olabilir mi? Benimle aynı durumu yaşayıp gebelik öğrenen var mı acaba

Eklentiler

• IMG_20250509_175603.webp
    IMG_20250509_175603.webp
    116,9 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20250509_180033.webp
    IMG_20250509_180033.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 44
30 nisanda adet olmam lazımdı henüz olmadım. Ortalama 31 günlük döngüm var ve 16 nisan yumurtlama günüm tahmini olarak. 13 nisanda eşimle korunmasız birlikteliğimiz oldu. Adet olmadım ve aşırı uyku hali, yoğun vajinal akıntı ve ara ara gelen öğürme şeklinde mide rahatsızlığım var aynı zamanda ara ara hafif kramplar ve batmalarım oluyor. Erken gebelik testinde belli belirsiz çizgi gördüm fakat betam <2 çıktı. Geç döllenme olabilir mi? Benimle aynı durumu yaşayıp gebelik öğrenen var mı acaba
Regl düzenli mi duzenesiz mi normal de

Bende çok araştırdım kafam karıştı fakat nadirde olsa strest vb.faktörler kaynaklı olabiliyormuş bazen geç döllenme.
Olabilir kuzum ya İnanki bende zor durumdayım bu ay bugün benimde regl günüm bende adet olamadim kasigim ve bacaklarım ağrıyor bakalım 🤷🤦
İstiyorsanız Allah nasip etmiştir insallah

Olabilir kuzum ya İnanki bende zor durumdayım bu ay bugün benimde regl günüm bende adet olamadim kasigim ve bacaklarım ağrıyor bakalım 🤷🤦
İstiyorsanız Allah nasip etmiştir insallah
Allah isteyen herkese nasip etsin ama böyle belirsiz olması da çok kötü insan ne yapacağını şaşırıyor

Allah isteyen herkese nasip etsin ama böyle belirsiz olması da çok kötü insan ne yapacağını şaşırıyor
Evet belirsizlik zor benim test de pozitf ama testlerede güven olmuyor artık oyuzden 1 hafta bekliycrm oldu oldu olmadi giderim hastanye direkt test mest boş iş

Düzenli oluyorsa geç döllenme olmuyor diye biliyorum çünkü genelde yumurtlama düzenlidir hakkınızda hayırlısı olsun
Benim rahat 8 aydır düzensiz oluyor ve bende aynı şeyden şikayetçiyim şuan reglim gecikti fakat 3 gün önce test verdim <2 çıktı. Bilgin var mı geç döllenme olsa ne zaman tekrarlamam lazım testi ?

Benim rahat 8 aydır düzensiz oluyor ve bende aynı şeyden şikayetçiyim şuan reglim gecikti fakat 3 gün önce test verdim <2 çıktı. Bilgin var mı geç döllenme olsa ne zaman tekrarlamam lazım testi ?
Benim bir tanıdığımda yine böyle geç döllenme olmuş o mesela gecikmenin 12.gününde öğrenmiş.Ondan önce yaptığı bütün testler negatif çıkmış. Doktor yumurtanın 10 gün geç döllendiğini söylemiş. Yumurta 10 gün döllenmeyi beklemiş demiş. Bende o yüzden bu haftayı bitiricem çarşamba gibi evde önce kendim yapıcam test sonra kan vericem.

Benim bir tanıdığımda yine böyle geç döllenme olmuş o mesela gecikmenin 12.gününde öğrenmiş.Ondan önce yaptığı bütün testler negatif çıkmış. Doktor yumurtanın 10 gün geç döllendiğini söylemiş. Yumurta 10 gün döllenmeyi beklemiş demiş. Bende o yüzden bu haftayı bitiricem çarşamba gibi evde önce kendim yapıcam test sonra kan vericem.
Benimde aynisi oldu tam 10.gunde öğrendim ve daha önce yaptığım bütün testler negatif sonuc verdi ve 10.gun yaptığında çok silikti

Ha
Hayır hiç kan vermedim testte görünce gittim 100 çıktı doktor hatta bukadar gecikmeye hamile degilsin derim ancak bu degerle hamilelik olmaz dedi ama şuan oğlum 8 yasinda
Maşallah Allah nazarlardan korusun, evet doktorlar da insanı çok geriyor. Yani gebelik olsa kanda gecikmenin ilk günü bile çıkar dedi ama bende durumu sizin gibi olan çok kişi okudum burada

Adet gecikmemin 10.günü ve erken gebelik testi sonucu

Eklentiler

• 1746894526487.webp
    1746894526487.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 7
  • 1746894600539.webp
    1746894600539.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 8
Arkadaşlar benim de adetim 15 gün gecikti 10 günlükken test yaptırdım negatif çıktı 1.20 acaba tekrar kan testi yaptırsam mı dün de idrar testi yaptım negatif çıktı ?

Arkadaşlar benim de adetim 15 gün gecikti 10 günlükken test yaptırdım negatif çıktı 1.20 acaba tekrar kan testi yaptırsam mı dün de idrar testi yaptım negatif çıktı ?
Bence erken gebelik testi alıp deneyin açıkcası bu testi ben yaklaşık 3,4 saat idrarımı tutup öyle yaptım ümidimi kaybetmiştim denedim ilk 40 saniyede çizgi hemen belirdi hatta bozuk mu acaba dedim bence bir evde test yapın tekrar

Back
X