• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecikti, Hamile miyim?

armione

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
3
1
1
23
Merhabalar, adetim gecikti. Şubattan beri aslında düzenli oluyordum Şubat ayında da 10 gün gecikmişti. Şu anda 1 hafta gecikti.

Düzenli bir ilişkim var. Adetimin gecikmesinin 4. günü akşamı (eczaneden aldığım awox marka) gebelik testi yaptırmıştım, test negatif çıktı ondan sonra 3 gün geçti ve hala adet olmadım o yüzden, şüpheleniyorum.
Test negatif çıktı ama hala olmadığım için hala bir şüphe söz konusu. Yardım ve düşüncelerinizi bekliyorum. Teşekkürler!

Yeni bir test yaptım onda da negatif çıktı (adetimin gecikmesinin 11.günü) sonuç aynı şekilde, bir fikriniz var mıdır?
(Days comfort gebelik testi)

stres veya mevsimsel değişikliklerden regl gecikmesi olabiliyor. eğer testlerde çıkmıyorsa adet gecikmesidir. benim bir kere 47 gün geçmişti hava değişikliğinden olabiliyor. kan testinde de negatif çıkar diye düşünüyorum zaten.

Kızlar varmı bişeeeyyyy

Eklentiler

• 1184176F-9393-4C4A-97F8-4578429D49B9.webp
    1184176F-9393-4C4A-97F8-4578429D49B9.webp
    84,4 KB · Görüntüleme: 1.322
  • 906B8617-282E-4AE6-BFA1-AED458887E3B.webp
    906B8617-282E-4AE6-BFA1-AED458887E3B.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 1.138
  • AA2B410F-AEDE-4021-8F8E-CF31E71F5681.webp
    AA2B410F-AEDE-4021-8F8E-CF31E71F5681.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 1.439
Merhabalar, adetim gecikti. Şubattan beri aslında düzenli oluyordum Şubat ayında da 10 gün gecikmişti. Şu anda 1 hafta gecikti.

Düzenli bir ilişkim var. Adetimin gecikmesinin 4. günü akşamı (eczaneden aldığım awox marka) gebelik testi yaptırmıştım, test negatif çıktı ondan sonra 3 gün geçti ve hala adet olmadım o yüzden, şüpheleniyorum.
Test negatif çıktı ama hala olmadığım için hala bir şüphe söz konusu. Yardım ve düşüncelerinizi bekliyorum. Teşekkürler!
Aynı sıkıntı bendede var şuan testler negatif ama adetim yok üç gündür

Adetim yarın bir hafta gecikmiş oluyor adetimin gecikmesinin 4. Günü kan testi yaptırdım ve negatif çıktı ondan öncede iki kere idrar testi yapmıştım negatifti ama hala adet olmadım sizce nedir nedeni ve tekrardan kan testi yaptırmama gerek var mıdır?

Adetim yarın bir hafta gecikmiş oluyor adetimin gecikmesinin 4. Günü kan testi yaptırdım ve negatif çıktı ondan öncede iki kere idrar testi yapmıştım negatifti ama hala adet olmadım sizce nedir nedeni ve tekrardan kan testi yaptırmama gerek var mıdır?
gebelik sanmıyorum. mevsimsel regl değişiklikleri olabiliyor. mesela her sonbahar veya ilkbahara girişte bende 10 gün gecikme olurdu. siz takvim takibi tutuyorsanız geçen seneki bu zamanlara bi bakın nasıl sizde de gecikme olmuş mu?

gebelik sanmıyorum. mevsimsel regl değişiklikleri olabiliyor. mesela her sonbahar veya ilkbahara girişte bende 10 gün gecikme olurdu. siz takvim takibi tutuyorsanız geçen seneki bu zamanlara bi bakın nasıl sizde de gecikme olmuş mu?
Maalesef geçen senenin takvimini tutmuyorum ama mevsimsel olabilir bilmiyorum bi doktora gideceğim umarım kötü bişey yoktur

Bazen stresten de oluyor canım kafanı biseye taltiysan falan

Back
X