- 10 Ocak 2016
- 26
- 4
- 6
- Konu Sahibi Asliilhanilk
-
Hamile değilsiniz, mide bulantısı oruca bağlı ani tansiyon oynamasıyla ilgili olabilir, regl gecikmenizde hamile olduğunuz ihtimalini düşünüp stres yaptığınızdandır.
Hamile değilsiniz ama ilişkinizde dikkatli olmazsanız hamile kalabilirsiniz, ya korunmak için doktora gidip düzenli ilaç kullanmalısınız veya ilişkiye girmemelisiniz, bunun başka çözümü yok maalesef, gebelikte sadece kürtajla sonlandırılabilir.
Buradan düşük yapmak için ilaç önerisi istemeyiniz zira doktor kontrolü olmadan bilinçsizce kullanılan ilaçlar sağlığınızı tehlikeye atar.
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 2 bucuk hafta kadar önce erkek arkadaşımla bir yakınlaşmam oldu. İçime boşalmadı ama 4-5 gün önce iftardan sonra biraz midem bulandı 2 gün üst üste ama geçti. Geçen ay 13'ünde adet olmuştum. 2 gündür adet olmayı bekliyorum ama hiç bir belirti yoktur. Normalde bir gün önceden biraz bel agrım olurdu. Ne bel agrım var ne de karın ağrım. Gebe olmuş olsam midem bulanıyor başım dönüyor olmazmıydı acaba? Bizim buralarda doktora gidemiyorum şuan. Adetim hiç böyle gecikmemişti. Sizce napmalıyım? Ve olurda gebeysem kürtaj ile değilde ilaçla düşük yapma imkanım var mıdır? Nerde ve nasıl yaptırabilirim? Bu şeyden kurtulmam için ne önerirsiniz acaba?
Lütfen ters şeyler yazmayın, zira çok paniğim huzurum yok. Anlayışınıza sığınıyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.
Hamilelikte genelde 1 ay sonra mide bulantıları başlar. 1-2 haftada ne mide bulantısı. Senin ki psikolojik. Stres yaptığın için adetin gecikiyor.
Hic bi belirti olmaz 6 haftadan anda başlıyo belirtilr genldeSon bişey soracaktım. Farzedelim ki gebeyim. 2 bucuk hafta kadar olmuş olacak. Şu anda hangi belirtilerin olması gerekiyor adet gecikmesi dışında?
Merak ettim adet oldun mu..konu günceldir arkadaşlar. son sorduğum soruya bir cevap rica edebilir miyim?
3-4 kere aralıklı olarak tahlil yaptırdım o hastanede. Hep şu ekteki gibi bi kagıt elime tutuşturdular bişey yok dediler. Allah hepsinin belasını versin canıma neden olacaklar. ben yapmasam ailem öldürecek nasıl olsa kendi elimle yapacağım ama başkasına bırakmam kendi canımı. yerleşme kanaması en geç ne zaman olabilir ki ya ilişkiden 4-5 hafta sonra olabiliyor mu nasıl bir mantıktır bu aklım almıyor madem hamileyim neden çıkmadı kan sonuçlarında neden ha hastanelere doktorlara da mı güvenemiyoruz artık. Artık aranızda olamayacağım arkadaşlar. Kendinize iyi bakın.
Arkadasım merak etme hamile değilsin stresten o kahverengi kanArkadaşlar 1 haftadır kahverengi renkte bir akıntı geliyordu. Cok nadir kan geliyodu ama cok az. bugün test yaptırdım negatif cikti ama az once de kahverengi akıntı ve biraz kan geldi. Adeti böyle olmuyordum ben o nedenle buna adet diyemiyorum. Bu ne olabilir sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?