- 2 Aralık 2022
- 144
- 15
- 28
- Konu Sahibi tststs3842
-
Ya 18 ine randevu aldım denemekten korkuyorum aslında birazTekrar dene canm testi
Deneyim canım teşekkür ederimErken gebelik testi ile ypblrsn cnm bidaha ilk idrar ile
Regl oldunuz mu ? Ben de 13 gün geciktimDeneyim canım teşekkür ederim
Hayır hala olmadım 16 gün bitti 17 deyimRegl oldunuz mu ? Ben de 13 gün geciktim
Herhangi bir ağrınız var mı?Hayır hala olmadım 16 gün bitti 17 deyim
Ayın 18 inde randevum var o gün belli olacak artık ..
Evet canım bel ağrım hiç kesilmiyor arada da kasıklarım ağrıyorHerhangi bir ağrınız var mı?
Bende hiçbir şey yok ya biraz üzülüyorum da neden olamıyorum diye haşimato hastasıyım ama değerlerim gayet iyi anlamadım anlam veremiyorum ilk kez oldu benim böyle sizde yine belirtiler var sizin geç döllenme olabilir ben 13 Nisan da kan verdim negatif çıktı yineEvet canım bel ağrım hiç kesilmiyor arada da kasıklarım ağrıyor
Bilmiyorum ki bende anlamadım valla ya olsak yada belli olsa Belirsizkik çok zorBende hiçbir şey yok ya biraz üzülüyorum da neden olamıyorum diye haşimato hastasıyım ama değerlerim gayet iyi anlamadım anlam veremiyorum ilk kez oldu benim böyle sizde yine belirtiler var sizin geç döllenme olabilir ben 13 Nisan da kan verdim negatif çıktı yine
Ben bugün idrar testi yaptım böyle çıktı ve sonrasında iç çamaşırımda leke gördümBilmiyorum ki bende anlamadım valla ya olsak yada belli olsa Belirsizkik çok zor
Bende bu sabah uyandım adet olur gibi sabah geldi ama sonra çok gelmedi de anlamadım ama pembe yara kahverengi değil adet oluyorum da olabilirBen bugün idrar testi yaptım böyle çıktı ve sonrasında iç çamaşırımda leke gördüm
Akşama doğru anlıcaz ikimizde sen ikinci çizgiyi görebiliyor musun?Bende bu sabah uyandım adet olur gibi sabah geldi ama sonra çok gelmedi de anlamadım ama pembe yara kahverengi değil adet oluyorum da olabilir
Ben göremedim canım belki ben göremiyorumdur seni de şey yapmayım ama benim galiba yokAkşama doğru anlıcaz ikimizde sen ikinci çizgiyi görebiliyor musun?
Devam ediyor mu kanaman?Ben göremedim canım belki ben göremiyorumdur seni de şey yapmayım ama benim galiba yok
Sadece tuvalette normalde kaç kere ped değiştirmem lazımdıDevam ediyor mu kanaman?
Düşük falan değildir demi ya benimDevam ediyor mu kanaman?
Benim şuana kadar sadece leke devamı hiç yok gelmediSadece tuvalette normalde kaç kere ped değiştirmem lazımdı
Rengi de normal ben adet oluyorum bence ama senin sadece lekeyse inşallah yerleşiyordur bebişin
Gelmez inşallaahhBenim şuana kadar sadece leke devamı hiç yok gelmedi
Benim şuana kadar sadece leke devamı hiç yok gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?