Adetim gecikti

Evet ya gerckten bende her ay belirti aramaktan bıktım usandım.. bende 3 hafta önce doktora gittim ve 2,5 cm kistim olduğunu öğrendim. O yüzden film çekeceklerdi.. insallah gerek kalmaz..
Bende bıktım seni o kadar iyi anlıyorum ki artık olmayacak gibi geliyor demi eşime diyorum ki testte pozitif görsem inanmayacagim o duruma geldim diyorum malesef inşaallah gerek kalmaz canım güzel haberler alırsın

Benimde adetim 3 gün gecikti sabah test yaptım negatif valla bende acayip stresliyim arada bir kasıklarım ağrıyo diyorum olacak yok olmuyor cinnete doğru sürükleniyorum
Aynı durumdayiz desene bende belirsizlikte kaldım test yapmıştım negatif ama hala gelen giden yok sabret bakalım belki testi erken yaptık

Bende bıktım seni o kadar iyi anlıyorum ki artık olmayacak gibi geliyor demi eşime diyorum ki testte pozitif görsem inanmayacagim o duruma geldim diyorum malesef inşaallah gerek kalmaz canım güzel haberler alırsın
İnşallah canım. Amin hepimize inşallah.. bir de geç döllenme olunca 2-3 hafta da ancak pozitif olur diyorlar.. onun için beklemekten başka çaremiz yok

Aynı durumdayiz desene bende belirsizlikte kaldım test yapmıştım negatif ama hala gelen giden yok sabret bakalım belki testi erken yaptık
Birde bildiğim kadarıyla bi normal birde erken gebelik testi diye bişey var ben normal olanı yaptım zaten döllenme olsa bile yedi günde çıkmayacaktı bile bile yaptım erkenden bakalım artık gerçekten geriliyorum

Bende yaptım senin yaptığın hatayı normal gebelik testi yaptım. bende senin gibi tezcanliyim ne olacaksa hemen olsun isterim belirsizlik delirtiyor ama inşaallah vardır da beklemeye de razıyım artık yarın tekrar bı test yapmayı düşünüyorum bakalım sen ne zaman yapacaksın

Ben bekliycem baya bi adet olmazsa hatta sağlık ocağından kan testi vermeyi düşünüyorum benim kendi adıma bu denli adet gecikmem normal değil çünkü ben düzenli olarak oluyorum birde adet döneminden sonra en az 14 gün bekleyin diyorlar aceleye gerek yok zaten varsa kendini belli eder er ya da geç

Yaa canım benim Allah'ım hepimize nasip etsin inşaallah bı sorun var mı yoksa sebepsiz mi ne kadardır istiyorsun
Bende sadece pcos var. Regl oluyorum ama yumurtlama olmuyor bazen. Olduğunda da döllenmiyor. Eşimin sperm testi güzel çıktı. Şuan için sıkıntı bende. 1 sene olmak üzere korunmayı bıraktığımız. Doktor kendiliğinden olur diyor ama olmadı. Bakalım bu aydan da umutluyum her ay olduğu gibi. Rabbim büyük

Evet eninde sonunda belli eder tabi benim durumum farklı o yüzden korkuyorum pıhtılaşma var bende genetik yatkınlık inşaallah güzel haberler alalım

Zamanı var demekki canım bende de aynı pcos var ama hormonlar normal adette görüyorum

Zamanı var demekki canım bende de aynı pcos var ama hormonlar normal adette görüyorum
Ben de her ay normal adet oluyorum ama birkaç hormonum bozuk. Bunlar da yumurtlamayı olumsuz etkiliyor.
Zamanını bekliyorum bakalım İnşaAllah gönlünüzce olsun

Benim adetinden 10 günden fazlaca gecdi sonra çıktı teste ama senin adetinde problem yok dimi her zaman zamanindami oluyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…