Adetim gecikti

Benim adetinden 10 günden fazlaca gecdi sonra çıktı teste ama senin adetinde problem yok dimi her zaman zamanindami oluyo?
Yaa böyle duyunca çok mutlu oluyorum teşekkür ederim ya sapmalar oluyor illaki ama en fazla 2-3 gün oda her ay değil normalde çok düzenli

Ben 2. Gün ve 4.gun test yaptim negatif cikti. 5. Gün çok çok silik cikti cuma kan verdim neta 29 du birde 2 kasimda düşük yaşamıştım.

Yumurtlama takibi yapan varsa 12. Gun kaset teste sonuc verir bu hesaplamaya göre kontrol edebilirsiniz

Karnım agriyodu adet gibi belimde agriyodu adet günüme kaç gün kala öyleydim adetim gecdi gitdi hala öyleydim bekle bekle sakalı bıyığı çıkınca oyrendim
Doğdu mu peki bebeğin benim de kasıklarıma ağrı giriyor kesin gelecek diyorum ama kaç gündür tık yok bazen Ağrı var bazen hiç yok şuanda da belim çok ağrıyor işte

Doğdu mu peki bebeğin benim de kasıklarıma ağrı giriyor kesin gelecek diyorum ama kaç gündür tık yok bazen Ağrı var bazen hiç yok şuanda da belim çok ağrıyor işte
Ondan sonra iki tane daha doğurdum.o.suan beş yaşında oglus olacak her halde seninkide oglusda belim ağrıdı yeni hamisken

Ondan sonra iki tane daha doğurdum.o.suan beş yaşında oglus olacak her halde seninkide oglusda belim ağrıdı yeni hamisken
Ayy Allah bağışlasın Allah'ım acılarını göstermesin inşaallah masaallah ağzından bal damlıyor inşaallah hamileyimdir de oglus olsun fark etmez

Ayy Allah bağışlasın Allah'ım acılarını göstermesin inşaallah masaallah ağzından bal damlıyor inşaallah hamileyimdir de oglus olsun fark etmez
Sağlıklı olsun en esası o kızda erkekde hepsi bı mucize rabbim sanada yaşatsın şuan küçüğüm 4 aylık iki eliyle tutmuş saçlarımdan

Benim başıma geldi. Sonra çok silik çıktı. Yarın tekrarlayın testi. Sonra ilaç içmektense kadın soğuma gidin.

Sağlıklı olsun en esası o kızda erkekde hepsi bı mucize rabbim sanada yaşatsın şuan küçüğüm 4 aylık iki eliyle tutmuş saçlarımdan
Evet Allah'ım hayırlı sağlıklı evlat versin inşaallah canım bana ikiside olur ikisi de lazım aminnn Allah razı olsun benimde olsunda tutsun saçlarımdan düşünüyor musun bida büyüyünce

Benim başıma geldi. Sonra çok silik çıktı. Yarın tekrarlayın testi. Sonra ilaç içmektense kadın soğuma gidin.
Cevabınız için teşekkür ederim evet eşimde dedi test yap varsa da yoksa da bilelim diye zaten hastaneye gidicektim rahim filmi çekinmek için böyle olunca kaldı yarın yapacağım inşaallah

Evet Allah'ım hayırlı sağlıklı evlat versin inşaallah canım bana ikiside olur ikisi de lazım aminnn Allah razı olsun benimde olsunda tutsun saçlarımdan düşünüyor musun bida büyüyünce
İnşallah rabbim sanada sağlıklı hayırlı saçlarını yolacak bebekler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…