- 2 Eylül 2022
- 164
- 38
- 13
- 29
- Konu Sahibi Denizzdeniz
-
İnşallah canım inşallah bizde kavusalim bebeklerimizeBen de her ay normal adet oluyorum ama birkaç hormonum bozuk. Bunlar da yumurtlamayı olumsuz etkiliyor.
Zamanını bekliyorum bakalımİnşaAllah gönlünüzce olsun
Yaa böyle duyunca çok mutlu oluyorum teşekkür ederim ya sapmalar oluyor illaki ama en fazla 2-3 gün oda her ay değil normalde çok düzenliBenim adetinden 10 günden fazlaca gecdi sonra çıktı teste ama senin adetinde problem yok dimi her zaman zamanindami oluyo?
Bende ehep üç gün oyana ya buyana oluyoYaa böyle duyunca çok mutlu oluyorum teşekkür ederim ya sapmalar oluyor illaki ama en fazla 2-3 gün oda her ay değil normalde çok düzenli
İnşaallah benimkide sizin gibidir de güzel haber alırım yaBende ehep üç gün oyana ya buyana oluyo
İnşallahİnşaallah benimkide sizin gibidir de güzel haber alırım ya
Belirtilerin neydi yada var mıydıİnşallah
Karnım agriyodu adet gibi belimde agriyodu adet günüme kaç gün kala öyleydim adetim gecdi gitdi hala öyleydim bekle bekle sakalı bıyığı çıkınca oyrendimBelirtilerin neydi yada var mıydı
Doğdu mu peki bebeğinKarnım agriyodu adet gibi belimde agriyodu adet günüme kaç gün kala öyleydim adetim gecdi gitdi hala öyleydim bekle bekle sakalı bıyığı çıkınca oyrendim
Ondan sonra iki tane daha doğurdum.o.suan beş yaşındaDoğdu mu peki bebeğinbenim de kasıklarıma ağrı giriyor kesin gelecek diyorum ama kaç gündür tık yok bazen Ağrı var bazen hiç yok şuanda da belim çok ağrıyor işte
Ayy Allah bağışlasın Allah'ım acılarını göstermesin inşaallah masaallahOndan sonra iki tane daha doğurdum.o.suan beş yaşındaoglus olacak her halde seninkide oglusda belim ağrıdı yeni hamisken
Sağlıklı olsun en esası o kızda erkekde hepsi bı mucizeAyy Allah bağışlasın Allah'ım acılarını göstermesin inşaallah masaallahağzından bal damlıyor inşaallah hamileyimdir de oglus olsun fark etmez
Ayy Allah bağışlasın Allah'ım acılarını göstermesin inşaallah masaallahağzından bal damlıyor inşaallah hamileyimdir de oglus olsun fark etmez
Benim başıma geldi. Sonra çok silik çıktı. Yarın tekrarlayın testi. Sonra ilaç içmektense kadın soğuma gidin.Kızlar merhaba size bir sorum olacak adetim bugünle beraber tam 7 gün gecikti 4. Gün test yaptım negatif çıkmıştı başına boyle bişey gelip hamile olduğunu öğrenen oldu mu yani testi tekrar edeyim mi yoksa adet söktürücü mü içeyim bilemedim
Yani şuan bebeğin düştü müBen 2. Gün ve 4.gun test yaptim negatif cikti. 5. Gün çok çok silik cikti cuma kan verdim neta 29 du birde 2 kasimda düşük yaşamıştım.
Evet Allah'ım hayırlı sağlıklı evlat versin inşaallah canım bana ikiside olur ikisi de lazımSağlıklı olsun en esası o kızda erkekde hepsi bı mucizerabbim sanada yaşatsın şuan küçüğüm 4 aylık iki eliyle tutmuş saçlarımdan
Cevabınız için teşekkür ederim evet eşimde dedi test yap varsa da yoksa da bilelim diye zaten hastaneye gidicektim rahim filmi çekinmek için böyle olunca kaldı yarın yapacağım inşaallahBenim başıma geldi. Sonra çok silik çıktı. Yarın tekrarlayın testi. Sonra ilaç içmektense kadın soğuma gidin.
2 kasimda düşük yaşadim bebeğim düştü ama adet görmeden yeniden hamile olduğumu öğrendim hemde adete bir hafta kala dollenme olmus mucize gibi geç dollenme olur ama 25.inci gün de cok geçYani şuan bebeğin düştü mü
İnşallahEvet Allah'ım hayırlı sağlıklı evlat versin inşaallah canım bana ikiside olur ikisi de lazımaminnn Allah razı olsun benimde olsunda tutsun saçlarımdan düşünüyor musun bida büyüyünce
Çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin inşaallah2 kasimda düşük yaşadim bebeğim düştü ama adet görmeden yeniden hamile olduğumu öğrendim hemde adete bir hafta kala dollenme olmus mucize gibi geç dollenme olur ama 25.inci gün de cok geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?