- 6 Şubat 2016
- 3
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Fundadursuun
-
Sanmıom cnm olsa cıkardı kanda smdye kdr 1 hafta gecti adetm hala bişi yok hayrlısı artk sende kan verseydn yaBenimde bugün 9. Gün evvelki gün idrar testi yaptım negatif çıktı yahala daha da olmadım ya stres te yapmıyorum ama ne bilim kafam karıştı. Allahım isteyen herkese en kısa zamanda versin inşallah bize de
Funda eflin inşallah hamilesinizdir:)
Canım ya bende de olsaydı idrarda çıkardı şimdiye kadar 6. Günüm de testi yaptım negatif yoktur diye kanda vermek istemedim daha doğrusu korkuyorum :) öyle zamana bıraktım hayırlsı canım inşallah hepimizin olur en kısa zamandaSanmıom cnm olsa cıkardı kanda smdye kdr 1 hafta gecti adetm hala bişi yok hayrlısı artk sende kan verseydn ya
Doktorm 6sına kdr bekle kan testi yapalm negatfse adet sokturucu kullan dedi bekliom inş cnm hayrlısı inş vardr :)Canım ya bende de olsaydı idrarda çıkardı şimdiye kadar 6. Günüm de testi yaptım negatif yoktur diye kanda vermek istemedim daha doğrusu korkuyorum :) öyle zamana bıraktım hayırlsı canım inşallah hepimizin olur en kısa zamanda
Aynen cnm işin kötü tarafı hiç adet olckmşm gbi belrtm yok ne karnm agryo ne gogsum bnde bi gariplk var pskolojk mi acabaİnşallah kuzum hayırlsı artık adet söktürücü kullanmaktan nefret ediyorum :)
Kız aynısı bende vallaha :)) ne belim ağrır ne göğsüm sadece bikaç gün önce başım döndü bşraz o kadar oda dedim heralde tansiyonum düştü mü ne :) psikolojik midir nedir ya anlamadım gitti ua :-?Aynen cnm işin kötü tarafı hiç adet olckmşm gbi belrtm yok ne karnm agryo ne gogsum bnde bi gariplk var pskolojk mi acaba
Bugun 7. Gunum sol kasgım cok agryo nabsam bilemedm ilaç alsam mı ki acaba adet sokturucuKız aynısı bende vallaha :)) ne belim ağrır ne göğsüm sadece bikaç gün önce başım döndü bşraz o kadar oda dedim heralde tansiyonum düştü mü ne :) psikolojik midir nedir ya anlamadım gitti ua :-?
Bence bşraz daha bekle canım geç döllenme falan olabilr. İnşallah hamişsindir kız :) biraz daha bekle yine test yap yoksa ondan sonra al ilacı inşallah vardır, canımBugun 7. Gunum sol kasgım cok agryo nabsam bilemedm ilaç alsam mı ki acaba adet sokturucu
Ayy inş kız:) keske ama hiç sanmıom nedenseBence bşraz daha bekle canım geç döllenme falan olabilr. İnşallah hamişsindir kız :) biraz daha bekle yine test yap yoksa ondan sonra al ilacı inşallah vardır, canım
İnşallah vardır canım üzülme olmasa önümüz ay artık hayırlsı olsun inşallah Bende de bişi yok kız ne gelen var ne giden ne ağrı ne sızı ne belirti hiç bişi yok beklemekteyim ne yapacamı şaşırdımAyy inş kız:) keske ama hiç sanmıom nedensesen nabtn cnm var mı bi gelşme
Canım inşallah vardır. Ama olsaydı kanda kesin çıkardı yani kan kesindir canım.bende hala olmadım negatif ama...Benim de bugunle berabet yirmi gunum gecti iki kan yaptım ikisi de negatif en son iki gun once yaptırdim bekliyorum daha yok bisey ama ben var gibi hissediyorum
Karnm agryo tam oldm olcam diyorm bsey yok ayy olsa da rahatlasam vucudumu dnlemekten bi hal oldum artkİnşallah vardır canım üzülme olmasa önümüz ay artık hayırlsı olsun inşallah Bende de bişi yok kız ne gelen var ne giden ne ağrı ne sızı ne belirti hiç bişi yok beklemekteyim ne yapacamı şaşırdım
Ay canım ya hiç dinleme ya kendini oluruna bırak inşallah bebişin vardır kan testi yaptırdın mı varsa kanda çıkarKarnm agryo tam oldm olcam diyorm bsey yok ayy olsa da rahatlasam vucudumu dnlemekten bi hal oldum artk
26 subat ve 1 martta yapıldı negtf karnm agryo arada adet olcakmşm gbi bde belm fena oldu sen oldn mu adetAy canım ya hiç dinleme ya kendini oluruna bırak inşallah bebişin vardır kan testi yaptırdın mı varsa kanda çıkar
Yok canım ya bende olmadım hiç belirttim de yok kız ne ağrı ne sizi soğan suyu mu içsem dedim de Biraz daha beklicem Olmasam içerim artık ilaç kullanmak istemiyorum çünkü ya26 subat ve 1 martta yapıldı negtf karnm agryo arada adet olcakmşm gbi bde belm fena oldu sen oldn mu adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?