Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim adet gecikmesiinin 6.günü çıkmıştı ondan önce yaptıklarım negatiftiMerhaba adetimden 3 gun once idrar testi yaptım negatif çıktı fakat şuan adetim 1 gün gecikmeli normal de gecikme yaşamazdim böle durumla karsilasanlar varmi hamile olup idrar testi negatif olan veya psikolojik bi durummu bu içim içimi yedi
Bira bekleyim bakalım adet olmassam test yapicam tekrar geç döllenme mi oluyoBenim adet gecikmesiinin 6.günü çıkmıştı ondan önce yaptıklarım negatifti
Daha 1 gün gecikmiş biraz bekle cnmMerhaba adetimden 3 gun once idrar testi yaptım negatif çıktı fakat şuan adetim 1 gün gecikmeli normal de gecikme yaşamazdim böle durumla karsilasanlar varmi hamile olup idrar testi negatif olan veya psikolojik bi durummu bu içim içimi yedi
1 hafta bekleyecek artık olmazsa tekrar yaparım canımDaha 1 gün gecikmiş biraz bekle cnmçıkar inşallah
1 hafta bekleyecek artık olmazsa tekrar yaparım canım![]()
Bakalım 1 kızim var 22 aylık onda hiç böle stres yapmadım kendiliginden oldu adetim gecikmistibtest yaptım pozitiftiBekle bakalım bu bekleyişler çok heyacanlı
![]()
Aaa ne güzel Allah sana bağışlasın cnm,Bakalım 1 kızim var 22 aylık onda hiç böle stres yapmadım kendiliginden oldu adetim gecikmistibtest yaptım pozitifti![]()
Benim göç döllenme değil ama idrar da hemen çıkmıyor kan verirseniz varsa çıkarBira bekleyim bakalım adet olmassam test yapicam tekrar geç döllenme mi oluyo
İns canım Allah cumlemizinkini bagislasinAaa ne güzel Allah sana bağışlasın cnm,olur olur inşallah
bitanede oğlan olur abi kardeş olurlar
![]()
Biraz bekleyecem demekki beklemem gerekiyomus azBenim göç döllenme değil ama idrar da hemen çıkmıyor kan verirseniz varsa çıkar
Evet gecikmeden bir hafta 10 gün sonra yapin diyorlarBiraz bekleyecem demekki beklemem gerekiyomus az
Aminnİns canım Allah cumlemizinkini bagislasin![]()
Evet gecikmeden bir hafta 10 gün sonra yapin diyorlar
Adet olmassam öle yapicam cnn saolEvet gecikmeden bir hafta 10 gün sonra yapin diyorlar
Bende benzer bi durum yaşıyorum döngüm 26 günde bir bugün 29. Gün testler negatif geç döllenmemi acabaBenim adet gecikmesiinin 6.günü çıkmıştı ondan önce yaptıklarım negatifti
İlk 10 dakikada çıkan çizgi geçerli 10 dakikadan geç ciktiysa geçersiz koruma çizgisi olabilirMerhaba bende benzer bir durum yaşıyorum 2 günlük gecikmem var adete 5 gün kala erken testi yaptım çıkmadı bugün gecikmenin 2. Günü sabah test yaptım hemen çıkmadı ama sonradan silik çıktı belirtiler de olunca şüphem arttı testi de atıyorum bakarmisiniz acaba bilgisi olan yazarsa sevinirim Eki Görüntüle 3205715
Bilemiyorum ki ilk beş dk sonra hafif çıktı gözle zor görülür bir şekilde sonrasında uyudum uyanınca daha da belirgin olduğunu gördüm var olan çizgi kurumuş olabilir mi acabaİlk 10 dakikada çıkan çizgi geçerli 10 dakikadan geç ciktiysa geçersiz koruma çizgisi olabiliilk