Adetim iki gün sürdü

Hayatlarrr

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
6.102
1.523
123
45
Hanımlar bi bakar mısınız,

Bir kaç aydır korunmuyoruz, folik asit olarak inofolik combi kullanıyorum,
bu ay iki gün sürdü adetim yoğun, arada pıhtı şeklinde, bitiminde test yaptım negatif çıktı,
Başına böyle bir şey gelen var mı, nasıl yorumlamak lazım?

Doktora gidin o yorumlasın bence. Benim de mesela adetim bu ay bir değişikti. Mevsimsel olabilir.

Adet bitiminde nasıl hamile kalma olasılığınız olsun ki. Bazen günler kısalabiliyor benim de normalde 5 gün süren adetim birkaç sefer 3 gün sürmüştü

Bu ay benimde öyle oldu 2 gün sürdü hemde çok az nerdeyse lekelenme şeklinde ama hamile değilim🤷🏻‍♀️ Sizin yogunluguda fazlaymış bence regl olmuşsunuz

Bu ay benimde öyle oldu 2 gün sürdü hemde çok az nerdeyse lekelenme şeklinde ama hamile değilim🤷🏻‍♀️ Sizin yogunluguda fazlaymış bence regl olmuşsunuz
Benim yoğundu, lekelenme olsa farklı değerlendirilebilir ama öyle değil. Sizin neden o kadar az ve kısa sürmüş olabilir.

Benim yoğundu, lekelenme olsa farklı değerlendirilebilir ama öyle değil. Sizin neden o kadar az ve kısa sürmüş olabilir.
Benim yumurtalarım gelişmiyomuş yeni öğrendim belki alakası vardır bilemiyorum ki. Belki de hiç yumurtlama olmadı geçen ay östrojen yıkımı denen kanamayı yaşadım 🤷🏻‍♀️

pco yum. bu ay duzensız adet donemım yuzunden(35--55 arası degısken dongu) dogru durust adet olmadım. yumurtlama olmamıs bıle olabılır. ne atesım dustu ne bısey. ayın 7 sınden berı 36,8 ve yukarda seyredıyordu 17 sınde 1 gun kanamam oldu bıttı gıttı. reglı gıbı gelmedı.. daha once boyle yumurtlama olmadan oldugum cok oldu. ama ıste kahve gelırdı az gelırdı 2 3 gun kadar da olsa surunceme de ha oldum ha olcam sökulcek galıba dedırtırdıve 3. gun de olsa kana donusurdu. bu sefer ilk gun kırmızı kan ama ıste 4 5 saaat kadardı. sonra wc de damladı dıyelım. ertesı gun tertemızdı... olabılıyo boyle aksaklıklar stres mevsım degısıklıgı.. ozellıkle yumurtlamasız gecen ay.. valla hamıle falansam yazarım buraya bılgı olsun dıye de durumumu paylasayım dedım. bbt ye gore sozde yumurtlama 6 yada7sı ınde oldu. sımdı gebelık olsaydı zaten testte cıkardı dye dusunuyorum..:)) ha bi de ben rahım agzı yukseklıgını de takıp edıyorum bı yandan ayın 5 ınden berı ulasılamaz konumda.. hıc ınmedı.. yanı bu duzensız adet kanamasında da rahım agzı konumu bısey bellı etmez dıyım sıze. ne hamılelıgı ne ovulasyonu .. bunu dongusu duzgun olanlar uygulasın ... hıc asagı ınmedı benım malum. ama hamıle degılım sımdılık :)

"ozellıkle yumurtlamasız gecen ay"
Demişsin, sence yumurtlama olmadığı aylar mı böyle oluyor

Back
X