Aynı şekilde bende her ay düzenli olurum bu ay 4 gün gecikti. İçiniz rahat etsin istiyorsanız gidip kan verin.Merhabalar her ay düzenli adet olan bir kadınım bu ay yedi gün gecikti idrarda gebelik testi yaptım bugün ama negatif çıktı kan tahlili yaptırmalımıyım biraz daha beklesem mi altı aydır deniyoruz
Bekledigin kabahat benim 2 gecti yarin kan vermeyi dusunuyorumMerhabalar her ay düzenli adet olan bir kadınım bu ay yedi gün gecikti idrarda gebelik testi yaptım bugün ama negatif çıktı kan tahlili yaptırmalımıyım biraz daha beklesem mi altı aydır deniyoruz
Sen kan ver sonucu bana da haber verBekledigin kabahat benim 2 gecti yarin kan vermeyi dusunuyorumbelki gec dolenmede olabir kan ver bence
Ben cok merkliyim galiba seni de 4 gun gecmis niye gidip ogrenmiyorsunuz ayy ben catlarim wllhSen kan ver sonucu bana da haber ver
Ne biliyim idrar negatif çıktı belki gider kan veririm 2 3 gün sonra :)Ben cok merkliyim galiba seni de 4 gun gecmis niye gidip ogrenmiyorsunuz ayy ben catlarim wllh
Öyle tabi herşeyin hayırlısı bende şimdi bidaha test yapayım diyorumHbjnmmmndndjndjdn j
Benmde negatif cikti bugun yaptimda yinede ben hisediyorum var diye annemde esimde erken diyorda dinlermiyim dinlezmiyim bilemiyorum yani hakimozda hayirlisi olsun
Bugün verdim kan maalesef negatif geldi ama hala regl olmadım bakalım birkaç gün daha olmazsa bir daha vericem geç döllenme filan olabilir mi diyeAynı şekilde bende her ay düzenli olurum bu ay 4 gün gecikti. İçiniz rahat etsin istiyorsanız gidip kan verin.
Ayrıca forumda okuduğum herkes bu aralar regl gecikmesi yaşıyormuş havalardan da olabilir mi diye düşünüyorum
Valla bilemedim bende kaset test yaptım negatif ama normalde hiç gecikmezdi havalardan mı ne bilemedimBugün verdim kan maalesef negatif geldi ama hala regl olmadım bakalım birkaç gün daha olmazsa bir daha vericem geç döllenme filan olabilir mi diye
Birkaç gün daha bekleyin olmazsa testi tekrarlayın inşallah pozitif olurMerhabalar her ay düzenli adet olan bir kadınım bu ay yedi gün gecikti idrarda gebelik testi yaptım bugün ama negatif çıktı kan tahlili yaptırmalımıyım biraz daha beklesem mi altı aydır deniyoruz
Yaptinmi cnm testÖyle tabi herşeyin hayırlısı bende şimdi bidaha test yapayım diyorum
2 hafta gecikti ve kanda cikmadi bu ay millete ne oluyor bilmiyorum kanda teste kimseninki cikmiyor burda okuyorum yorumlarida hayirlisi olsunBugün verdim kan maalesef negatif geldi ama hala regl olmadım bakalım birkaç gün daha olmazsa bir daha vericem geç döllenme filan olabilir mi diye
Pardon bir hafTa gecikmis2 hafta gecikti ve kanda cikmadi bu ay millete ne oluyor bilmiyorum kanda teste kimseninki cikmiyor burda okuyorum yorumlarida hayirlisi olsun
Yaptım kaset test negatif.Yaptinmi cnm test
Gec dollenmede olabiliyormusYaptım kaset test negatif.
Buraya açtığım konuya biri yazmış oda 2 hafta gecikme sonrası pozitif demiş kafam karışıyor var mı yok mu diye
Yarın kan vercem son çare bıktımGec dollenmede olabiliyormus
Hayirli habrini bekliyoz cnmYarın kan vercem son çare bıktım
İnşallah canımHayirli habrini bekliyoz cnm
Sonuç çıktı canım 2.30 değerim negatifHayirli habrini bekliyoz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?