Adetim yedi gün geçti idrar testim negatif

Sarplut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
2
0
1
35
Merhabalar her ay düzenli adet olan bir kadınım bu ay yedi gün gecikti idrarda gebelik testi yaptım bugün ama negatif çıktı kan tahlili yaptırmalımıyım biraz daha beklesem mi altı aydır deniyoruz

Merhabalar her ay düzenli adet olan bir kadınım bu ay yedi gün gecikti idrarda gebelik testi yaptım bugün ama negatif çıktı kan tahlili yaptırmalımıyım biraz daha beklesem mi altı aydır deniyoruz
Aynı şekilde bende her ay düzenli olurum bu ay 4 gün gecikti. İçiniz rahat etsin istiyorsanız gidip kan verin.
Ayrıca forumda okuduğum herkes bu aralar regl gecikmesi yaşıyormuş havalardan da olabilir mi diye düşünüyorum

Bekledigin kabahat benim 2 gecti yarin kan vermeyi dusunuyorum belki gec dolenmede olabir kan ver bence

Hbjnmmmndndjndjdn j

Ne biliyim idrar negatif çıktı belki gider kan veririm 2 3 gün sonra :)
Benmde negatif cikti bugun yaptimda yinede ben hisediyorum var diye annemde esimde erken diyorda dinlermiyim dinlezmiyim bilemiyorum yani hakimozda hayirlisi olsun

Hbjnmmmndndjndjdn j

Benmde negatif cikti bugun yaptimda yinede ben hisediyorum var diye annemde esimde erken diyorda dinlermiyim dinlezmiyim bilemiyorum yani hakimozda hayirlisi olsun
Öyle tabi herşeyin hayırlısı bende şimdi bidaha test yapayım diyorum

Bugün verdim kan maalesef negatif geldi ama hala regl olmadım bakalım birkaç gün daha olmazsa bir daha vericem geç döllenme filan olabilir mi diye

Bugün verdim kan maalesef negatif geldi ama hala regl olmadım bakalım birkaç gün daha olmazsa bir daha vericem geç döllenme filan olabilir mi diye
Valla bilemedim bende kaset test yaptım negatif ama normalde hiç gecikmezdi havalardan mı ne bilemedim

Birkaç gün daha bekleyin olmazsa testi tekrarlayın inşallah pozitif olur

2 hafta gecikti ve kanda cikmadi bu ay millete ne oluyor bilmiyorum kanda teste kimseninki cikmiyor burda okuyorum yorumlarida hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…