Merhabalar her ay düzenli adet olan bir kadınım bu ay yedi gün gecikti idrarda gebelik testi yaptım bugün ama negatif çıktı kan tahlili yaptırmalımıyım biraz daha beklesem mi altı aydır deniyoruz
Kızlar merhaba benimde son adetimin ilk gününün üzerinden 40 gün geçti ne kadar geciktim hesaplayamadım bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı sizce umitlenmelimiyim
Kızlar merhaba benimde son adetimin ilk gününün üzerinden 40 gün geçti ne kadar geciktim hesaplayamadım bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı sizce umitlenmelimiyim
Merhaba aynı durum bendede var bugün tam 40 gün oldu hala adet olamadım ama testlerimde negatif ve agrımda var goguslerimde artık patlıcak gibi üstüne yatamıyorum kasık agrımda cok ama gelen gıden yok bu ayda kime sorsam herkeste aynı sorun var bende anlam veremedim
+1 2 kere test yaptım negatif çıkıyor testlere bakmaktan bir hal oldum uzun süre bakınca çizgi uydurmaya başladım artık mevsim geçişinden dolayı oluyor belki de .
Merhaba aynı durum bendede var bugün tam 40 gün oldu hala adet olamadım ama testlerimde negatif ve agrımda var goguslerimde artık patlıcak gibi üstüne yatamıyorum kasık agrımda cok ama gelen gıden yok bu ayda kime sorsam herkeste aynı sorun var bende anlam veremedim
Arkadaşlar bende de aynı durum.
Adetim 4 gün gecikti ve gebelik testim negatif. Alt karnımda batma var ve arada kasıklarım ağrıyor ve göğüs uçlarında ara ara kaşıntı var. İçinizde bu şekilde olup akabinde halime kalan var mı? cevaplarınızı bekliyorum..
Merhabalar kızlar aynı durum bendede var adetim 4 gün gecikti kan verdim negatif çıktı ama göğüslerim sızlıyor bugün akıntıyla karışık kahverengi leke geldi ama gelen giden yok kasık ağrılarımda var