adetimden 1,5 hafta sonra kanamam var ..yardımmmm

ing_ing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
175
4
46
Çanakkale
Bu ay yumurtlama dönemimde akıntı içinde kan değilde bildiğimiz kanamam oldu adet kanı gibi koyu renk yada kıpkırmızı değil açık pembe bir kan sulu akıntılı gibi yani normale göre tek farkı akıntısız ve açık pembe bir kan olması 3 saattirde devam ediyor gerçekten çok ama çok endişeliyim bu neden olabilir böyle birşey yaşayanınız varmı

Bu ay yumurtlama dönemimde akıntı içinde kan değilde bildiğimiz kanamam oldu adet kanı gibi koyu renk yada kıpkırmızı değil açık pembe bir kan sulu akıntılı gibi yani normale göre tek farkı akıntısız ve açık pembe bir kan olması 3 saattirde devam ediyor gerçekten çok ama çok endişeliyim bu neden olabilir böyle birşey yaşayanınız varmı

Ablam doktor...az once telde konustum. kadin dogumcuya gitmis. muayene ederken kan gelmis. odemli iltihap vatsa iliski sirasinda yada muayenede zorlams zefelenme oldugunda kanama olurmus. Suphem seninkide oyle bisey. o da tam yum. donemindeymis.

Canim benim de hep oluyodu. Dr.um yumurtlama kanamasi demisti, 12 ve 14. Günler arasi kanama yasiyodum ben devamli. Netten arastirabilirsin; mittelschmerz deniyomus..

hemen kan testi yaptır ben de de aynısı oldu oysaki hamileymişim idrar da çıkmamıştı kanda gebelikte çıktı. Ama benimki doktor hatası yüzünden düştü

hemen kan testi yaptır ben de de aynısı oldu oysaki hamileymişim idrar da çıkmamıştı kanda gebelikte çıktı. Ama benimki doktor hatası yüzünden düştü
ama ben alttan muayene oldum..bide ultrasonla yumurtalıklarıma bakıldı bebek falan yok..smear testi yapıldı..sonuç 10 gün sonra..
tek şüphelendiğim pembe parçacıklar düştü benden ..pespembeydi resmen..

Back
X