Adetimden 3 gün geçti, test yapsam net çıkar mı?

3SM3R

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
34
0
86
İzmir
ADETİMDEN 3 GÜN GEÇTİM. NORMALDE ADET GÜNÜMDEN 3 GÜN ÖNCE KARIN VE KASIK AĞRILARIM BAŞLARDI.AMA BU AY O AĞRILARDAN ESER YOK. SİZCE GEBELİK TESTİ YAPSAM NET ÇIKARMI YOKSA BİKAÇ GÜN DAHA BEKLEMELİMİYİM.(NOT: BEBEK İSTİYORUZ.):sm_confused:

tamam hafta sonu mutlaka yapıcam cnm. çalışıyorum da hafta içi inş. vardır.ve net belli olur.

ADETİMDEN 3 GÜN GEÇTİM. NORMALDE ADET GÜNÜMDEN 3 GÜN ÖNCE KARIN VE KASIK AĞRILARIM BAŞLARDI.AMA BU AY O AĞRILARDAN ESER YOK. SİZCE GEBELİK TESTİ YAPSAM NET ÇIKARMI YOKSA BİKAÇ GÜN DAHA BEKLEMELİMİYİM.(NOT: BEBEK İSTİYORUZ.):sm_confused:

Adetiniz gecikmiş, test yaptırabilirsiniz

sanırım aynısı benim içinde geçerli. adetim gecikeli bugün 3.gün. ve göğüslerde ağrı,karın ve bel ağrılarım,kasık sancılarım yok.acaba bende haftasonunu beklemeden test yapsam mı ??

evlilikten önce korunma yöntemlerini öğrenmek amacıyla jinekoloğa gittim, bütün testlerimi yaptırdım o sırada ultrasonda tesadüfen 4,5 cm dermoid kist çıktı sağ yumurtalık
doktorum gebeliğe engel değil çocuk düsünüyorsan doğum sonrası ameliyatla alırız dedi
5 aydır korunmuyorum acaba kistim engel oluyor mu?

evlilikten önce korunma yöntemlerini öğrenmek amacıyla jinekoloğa gittim, bütün testlerimi yaptırdım o sırada ultrasonda tesadüfen 4,5 cm dermoid kist çıktı sağ yumurtalık
doktorum gebeliğe engel değil çocuk düsünüyorsan doğum sonrası ameliyatla alırız dedi
5 aydır korunmuyorum acaba kistim engel oluyor mu?

Engel olmaz, geçmiş olsun...

Bora Bey, gebelik testinde doğru sonuç alabilmek için günün her saati uygunmudur yoksa belirli bir saati varmıdır ? hem kan hemde eczanelerde satılan testler için??

BıŞey merak ettım.dıŞ gebelıkte adet kanaması olurmu yoksa normal gebelıkte olduĞu gıbı buna da ÜstÜne olmak mı denır.

malesef testim negatif çıktı ama neden bu kadar gecikti testler tam net sonuç veriyo mu? 8.gün geciktim neden kaynaklanıyo olabilir karnımda herhangi bir şişkinlik yok ve sanki daha çok zayıfladım. hamile olmadığım için de çok üzüldüm...:1no2:

canım üzülme öyle. dr ye gitmeden kesin sonuç öğrenemezsin. bende test yaptım negatif çıktı ama gebe olduğunu dr den öğrenip ona rağmen negatif çıkan arkadaşlarım var onlar bi umut verdi bana. bakalım yarın gidicem doktora. sonuçta önemli konu. bebek varsa onu öğrenirim yoksa da niye geciktiğini öğrenirim. herşey olabilir sonuçta.bende 3 ay önce geçikme olmuştu bebekte düşünmüyordum o zaman. dr gittim ve kist çıktı. o yüzden geç kalmadan gitmek lazım.

TŞKLER CNM AMA ıNSAN ıSTER ıSTEMEZ TAKIYO KAFASINA.ÇOK ıSTıYORUZ 3 AYDIR HER AYDIR TEST YAPIYORUM AMA SONUÇ YOK GÖRÜNCE ÇOK ÜZÜLÜYORUM.BAKALIM 10 GÜNÜ GEÇTıMMı DOKTORA GıDECEĞıM ıNŞ. KÖTÜ BıŞEY YOKTUR.TESELLıN ıÇıN SAOL CNMCIM.opuyorumnanaktan

canım ben bugün dr a gittim. ocak ayında benim adetim 2 hafta gecikmişti ve dr bana kist olduğunu söylemişti. 6cmlik ti. ilaçla o temizlendi. ardından da 2 kere kontrole gittim herhangi birşey yoktu. bebek düşünmeye karar verdik ve adetimde 8 günlük gecikme oldu.bugün dr ultrason ve kan tahlili yaptı ve gebelik çıkmadı maalesef ki kist çıktı. şimdi farlutal kullanıyorum. ve inşallah adet olunca 3.günü dr a gideceğim. bakalım nolacak.

Back
X