Yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun canımNe kadar iyisinizAmin inşallah Allah geciktiriyorsa muhakkak güzelleştiriyordur Allah gönlünüze göre versin inşallah hamilesinizdir dualarımda olacaksınız bende bugün negatifi gördüm ama testim gecersizmis korkuyorum yenilemeye bekliyorum adet günümü haber verelim birbirimize
Hala bekliyorum canım yarın kan vericem inşallah artık o zaman belli olurSelam durumunuz nedir merak ettimmm
Yaaa şuan ben heycanlandim Allah'ım inşallah güzel haber verirsinnnn bekliyor olucammmmHala bekliyorum canım yarın kan vericem inşallah artık o zaman belli olur
Dualarında banada yer verir misinYaaa şuan ben heycanlandim Allah'ım inşallah güzel haber verirsinnnn bekliyor olucammmm
İnşallah yarinnn o güzel haberi alıp banada hamileyim dersinnnn demesende canin sağolsun illaki olacak herşey vaktini bekliyor yavrum . Bende 3 ay önce düşük yaptım şuan test vermeye cesaretim yokDualarında banada yer verir misingerçekten çünkü artık bende gerilmeye başladım normalde beklicem diyordum ama artık yarın test yapmayı düşünüyorum. Bebek yoksa dahi en azindan neden bu kadar geciktiğini doktora sorarım
Hayda doktora sordun mu canımKızlar resti yaptım hamile değilim malesef. Beta hcg 0,18 çıktı. O kadar büyük bi hayal kırıklığı oldu ki benim için anlatamam 10 gündür hatta bugun 11. Günüm adetim gçeli, çok fazla umutluydum. Sağlık olsun Rabbim hakkimizda hayırlısı neyse onu versin. Şimdide niye adetim gecikti bu kadar diye düşünüyorum. Soğan suyu falan içsem söker mi acaba
Yok sormadım canım bende anlamadım neden böyle olduğunu ama beklemeyi düşünüyorum biraz daha belki geç döllenme falan olabilirmiş. Dua edermisin bana canımHayda doktora sordun mu canım
Aynı durumdayım hem duphaston içiyorum hem de soğan suyuKızlar resti yaptım hamile değilim malesef. Beta hcg 0,18 çıktı. O kadar büyük bi hayal kırıklığı oldu ki benim için anlatamam 10 gündür hatta bugun 11. Günüm adetim gçeli, çok fazla umutluydum. Sağlık olsun Rabbim hakkimizda hayırlısı neyse onu versin. Şimdide niye adetim gecikti bu kadar diye düşünüyorum. Soğan suyu falan içsem söker mi acaba
Bende adetim kendiliğinden gelmeye başlarsa eğer soğan suyuna başliyicam. Senin kaç gün geciktiAynı durumdayım hem duphaston içiyorum hem de soğan suyu
Hayırlısı ve en sagliklisi neyse o olsun canım benim herşeyde bı hayir vardır bakalım zaman ne gösterecek yeterki canın sağ, sağlığın yerinde olsunYok sormadım canım bende anlamadım neden böyle olduğunu ama beklemeyi düşünüyorum biraz daha belki geç döllenme falan olabilirmiş. Dua edermisin bana canım
14 günBende adetim kendiliğinden gelmeye başlarsa eğer soğan suyuna başliyicam. Senin kaç gün gecikti
Aynen öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun 1 saat once adet oldum bende zatenHayırlısı ve en sagliklisi neyse o olsun canım benim herşeyde bı hayir vardır bakalım zaman ne gösterecek yeterki canın sağ, sağlığın yerinde olsun
Sende benim gibi çok beklemissin. Bende adet oldum bugün sogan suyunu ne zaman içmeye başladın kaç gün devam edeceksin14 gün
Soğanı 12 gündür tek öğün içtim 14. Günde bırakıcamSende benim gibi çok beklemissin. Bende adet oldum bugün sogan suyunu ne zaman içmeye başladın kaç gün devam edeceksin
Bende demin baktım Saraçoğlunun tarifine adet bittikten 2 gün sonra başliyicam inşallahSoğanı 12 gündür tek öğün içtim 14. Günde bırakıcam
Merhaba bende sizin durumun aynısını yaşıyor gibiyim adetime yakın lekelenme oldu ve adet günüm gecikti test yaptım çok kez negatif ve kan verdim 5. Gün gecikmede 1,20 çıktı yani yok ve bugün 7.günü gecikmedeyim 15 ine kadar beklenmesi en uygun ondan sonrası kadınsal soruna geçiyor diye biliyorum 15 ine kadar beklicem yükselme olcak mı diyeOrasi biraz karışık aslında. Adetim normalde tam günü gününe olacağım şekilde düzenliydi fakat Haziran'da düşük yaptım doktor kimyasal gebelik dedi. Geçen ay 5 gün geçti adetten bu ayda 7 gün
Merhaba canım. Bende senin gibi düşünüyordum. Kac kez idrar testi yaptım en sonda kan testi yaptım çıkmadı sonuç hep negatifti. Yinede umudumu kesmedim fakat dün adet oldum. Umarım sen olmazsın ve güzel haberlerini alırız canım inşallahMerhaba bende sizin durumun aynısını yaşıyor gibiyim adetime yakın lekelenme oldu ve adet günüm gecikti test yaptım çok kez negatif ve kan verdim 5. Gün gecikmede 1,20 çıktı yani yok ve bugün 7.günü gecikmedeyim 15 ine kadar beklenmesi en uygun ondan sonrası kadınsal soruna geçiyor diye biliyorum 15 ine kadar beklicem yükselme olcak mı diye
Teşekkür ederim insalllah öle olur rabbim inşallah sizlere de en yakın zamanda güzel haber verirMerhaba canım. Bende senin gibi düşünüyordum. Kac kez idrar testi yaptım en sonda kan testi yaptım çıkmadı sonuç hep negatifti. Yinede umudumu kesmedim fakat dün adet oldum. Umarım sen olmazsın ve güzel haberlerini alırız canım inşallah
Amin canım inşallahTeşekkür ederim insalllah öle olur rabbim inşallah sizlere de en yakın zamanda güzel haber verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?