Adetimden tam 1 hafta geçti fakat testte negatif çıkıyor, hamilemiyim??

Yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım kulun kula duası kabul olurmuş bende senin icin dua edicem Allah en kisa zamanda banada sanada isteyen bütün herkese anne baba olmayı nasip etsin inşallah canım benim bende hala beklemedeyim ama yarın artık kan vermeyi düşünüyorum bakalım hakkimizda hayırlısı olsun

Yaaa şuan ben heycanlandim Allah'ım inşallah güzel haber verirsinnnn bekliyor olucammmm
Dualarında banada yer verir misin gerçekten çünkü artık bende gerilmeye başladım normalde beklicem diyordum ama artık yarın test yapmayı düşünüyorum. Bebek yoksa dahi en azindan neden bu kadar geciktiğini doktora sorarım

İnşallah yarinnn o güzel haberi alıp banada hamileyim dersinnnn demesende canin sağolsun illaki olacak herşey vaktini bekliyor yavrum . Bende 3 ay önce düşük yaptım şuan test vermeye cesaretim yok

Kızlar resti yaptım hamile değilim malesef. Beta hcg 0,18 çıktı. O kadar büyük bi hayal kırıklığı oldu ki benim için anlatamam 10 gündür hatta bugun 11. Günüm adetim gçeli, çok fazla umutluydum. Sağlık olsun Rabbim hakkimizda hayırlısı neyse onu versin. Şimdide niye adetim gecikti bu kadar diye düşünüyorum. Soğan suyu falan içsem söker mi acaba

Hayda doktora sordun mu canım

Aynı durumdayım hem duphaston içiyorum hem de soğan suyu

Yok sormadım canım bende anlamadım neden böyle olduğunu ama beklemeyi düşünüyorum biraz daha belki geç döllenme falan olabilirmiş. Dua edermisin bana canım
Hayırlısı ve en sagliklisi neyse o olsun canım benim herşeyde bı hayir vardır bakalım zaman ne gösterecek yeterki canın sağ, sağlığın yerinde olsun

Hayırlısı ve en sagliklisi neyse o olsun canım benim herşeyde bı hayir vardır bakalım zaman ne gösterecek yeterki canın sağ, sağlığın yerinde olsun
Aynen öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun 1 saat once adet oldum bende zaten

Merhaba bende sizin durumun aynısını yaşıyor gibiyim adetime yakın lekelenme oldu ve adet günüm gecikti test yaptım çok kez negatif ve kan verdim 5. Gün gecikmede 1,20 çıktı yani yok ve bugün 7.günü gecikmedeyim 15 ine kadar beklenmesi en uygun ondan sonrası kadınsal soruna geçiyor diye biliyorum 15 ine kadar beklicem yükselme olcak mı diye

Merhaba canım. Bende senin gibi düşünüyordum. Kac kez idrar testi yaptım en sonda kan testi yaptım çıkmadı sonuç hep negatifti. Yinede umudumu kesmedim fakat dün adet oldum. Umarım sen olmazsın ve güzel haberlerini alırız canım inşallah

Teşekkür ederim insalllah öle olur rabbim inşallah sizlere de en yakın zamanda güzel haber verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…