• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADETİME 1 GÜN KALA BETA HCG 500

desverun

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
414
500
18
25
merhaba
pazar günü kahverengi akıntım gelmişti. dün kan verdim beta 500 çıktı. normal mi sizde. son adetim 20 eylülde başlamıştı.
kese ne zaman görünür? kaçıncı haftadayımdır şuan? pcos olduğum için yumurtlamam düzenli değil o yüzden ne zaman yumurtladım bilmiyorum

merhaba
pazar günü kahverengi akıntım gelmişti. dün kan verdim beta 500 çıktı. normal mi sizde. son adetim 20 eylülde başlamıştı.
kese ne zaman görünür? kaçıncı haftadayımdır şuan? pcos olduğum için yumurtlamam düzenli değil o yüzden ne zaman yumurtladım bilmiyorum
Hayırlı olsun 💞 işk gebeliğimde sanırım değerim 5-6bin civarındayken keseyi görmüştük 7bin civarında beslenme kordonu mu ne bi şey oluşuyodu bebeği göremeden düşük yapmıştım değerleri bu şekilde hatırlıyorum ve bana bi doktor 1 aylık demişti diğer doktor daha küçük 1 ay olmadı geç döllenme demişti

çok özel değilse neden düşük yaptınız? ondan başka gebelik oldu mu?
Herhangi bir genetik problemimiz yok çok şükür
Sürekli araştırmama danışmama rağmen sorun olmayacağını belirttikleri için çok kramp hissettiğimde ağrımı sıcak su ile dindirmeye çalıştım ve çok çok erken olduğu için sıcak su kan akışını hızlandırdı düşüğe neden oldu tamamen bilgisizlikten yani

çok özel değilse neden düşük yaptınız? ondan başka gebelik oldu mu?
Ondan sonra gebelik düşünmediğim için tekrar olmadı yeni düşünmeye başladık şu an adet gecikmemin stres ya da hamilelik kaynaklı olabileceğinden şüphelendiği için doktorum bekleme aşamasındayız bakalım hayırlısı

Herhangi bir genetik problemimiz yok çok şükür
Sürekli araştırmama danışmama rağmen sorun olmayacağını belirttikleri için çok kramp hissettiğimde ağrımı sıcak su ile dindirmeye çalıştım ve çok çok erken olduğu için sıcak su kan akışını hızlandırdı düşüğe neden oldu tamamen bilgisizlikten yani

Ondan sonra gebelik düşünmediğim için tekrar olmadı yeni düşünmeye başladık şu an adet gecikmemin stres ya da hamilelik kaynaklı olabileceğinden şüphelendiği için doktorum bekleme aşamasındayız bakalım hayırlısı
çok geçmiş olsun. inşallah tez zamanda siz de hayırlı haberleri alırsınız.

Back
X