• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 3 4 gün var ancak bu testlerin hiç yanilmadigi kuruma cizgisi dahi cikmadigini söyleniyor gebe miyim

incimom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2025
84
16
3
25
1000019090.webp

Çıplak gözle daha net görünüyor veya fotoğrafa karartma yapınca fikri olan söyleyebilir mi testin markası awox

Buda karartma yapınca ilk beş dkda çıktı

Eklentiler

• 1000019093.webp
    1000019093.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 52
  • 1000019092.webp
    1000019092.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 53
Yaaa gerçekten mi yani bu testlere çok güveniyorum çünkü kimseyi yanilttigini görmedim ama göz kör oldu bakmaktan yanlış mı görüyorum diye
Evet hamilesiniz çok stres yapmayın ben çok stresliydim ilk öğrendim hala stresliyim birkaç gün sonra kan verin

Evet hamilesiniz çok stres yapmayın ben çok stresliydim ilk öğrendim hala stresliyim birkaç gün sonra kan verin
Çok teşekkür ederim bu cümleyi duymak için bir buçuk yıl bekledim🥹🥹 sizde mi hamilesinizz sağlıkla alın kucağınıza

Buda karartma yapınca ilk beş dkda çıktı
Umarım hamişsinizdir. Ama ilk önce kan verin, sonra sevinin. Awox u övüyorlar ama bende tam 2 kez yalancı pozitif çıkardı. Hemde daha belirgindi. Ufak çaplı kalp krizi geçirmiştim.

Biliyorum zor ama bekleyiniz adet gününüzü, geciksin öyle kaset test yapın. Kaset testler candır.

Umarım hamişsinizdir. Ama ilk önce kan verin, sonra sevinin. Awox u övüyorlar ama bende tam 2 kez yalancı pozitif çıkardı. Hemde daha belirgindi. Ufak çaplı kalp krizi geçirmiştim.

Biliyorum zor ama bekleyiniz adet gününüzü, geciksin öyle kaset test yapın. Kaset testler candır.
Çok haklısınızz ama bugüne kadar hiç yanıltmadı umarım yine yaniltmamistirr adetimi bekleyeceğim

Daha önce hiç kuruma cizgisi bile görmediğim için aslında bu kadar umitlendim sanırım en iyisi beklemek olacak

Daha önce hiç kuruma cizgisi bile görmediğim için aslında bu kadar umitlendim sanırım en iyisi beklemek olacak
Siz kalbinizi ferah tutun, hamileymişsiniz gibi davranın, umarım en kısa zamanda güzel haberi netleştirirsiniz. Bize de haber verin :KK49:

Ben hala adet olmadım testte de bişey çıkmadı dün yaptım akıntım var pembe geliyor arada muhtelemen adet olucam yanılttı beni sanırım 🥹

Back
X