Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Awox a pozitiftirÇıplak gözle daha net görünüyor veya fotoğrafa karartma yapınca fikri olan söyleyebilir mi testin markası awox
Sizde görüyor musunuz ben mi yanlış görüyorumAwox a pozitiftir
Görüyorum adete 5 gün kala benim de böyleydiSizde görüyor musunuz ben mi yanlış görüyorum
Yaaa gerçekten mi yani bu testlere çok güveniyorum çünkü kimseyi yanilttigini görmedim ama göz kör oldu bakmaktan yanlış mı görüyorum diyeGörüyorum adete 5 gün kala benim de böyleydi
Teşekkür ederim cevaplarınız için en iyisi öyle yapmak sanirimKan verin bence 2-3 gün sonra hamilesiniz
Evet hamilesiniz çok stres yapmayın ben çok stresliydim ilk öğrendim hala stresliyim birkaç gün sonra kan verinYaaa gerçekten mi yani bu testlere çok güveniyorum çünkü kimseyi yanilttigini görmedim ama göz kör oldu bakmaktan yanlış mı görüyorum diye
Çok teşekkür ederim bu cümleyi duymak için bir buçuk yıl bekledimEvet hamilesiniz çok stres yapmayın ben çok stresliydim ilk öğrendim hala stresliyim birkaç gün sonra kan verin
Evet hamileyim amin inşallah sağolun sağlıkla ilerlesinÇok teşekkür ederim bu cümleyi duymak için bir buçuk yıl bekledimsizde mi hamilesinizz sağlıkla alın kucağınıza
Umarım hamişsinizdir. Ama ilk önce kan verin, sonra sevinin. Awox u övüyorlar ama bende tam 2 kez yalancı pozitif çıkardı. Hemde daha belirgindi. Ufak çaplı kalp krizi geçirmiştim.Buda karartma yapınca ilk beş dkda çıktı
Çok haklısınızz ama bugüne kadar hiç yanıltmadı umarım yine yaniltmamistirr adetimi bekleyeceğimUmarım hamişsinizdir. Ama ilk önce kan verin, sonra sevinin. Awox u övüyorlar ama bende tam 2 kez yalancı pozitif çıkardı. Hemde daha belirgindi. Ufak çaplı kalp krizi geçirmiştim.
Biliyorum zor ama bekleyiniz adet gününüzü, geciksin öyle kaset test yapın. Kaset testler candır.
Amin inşallahEvet hamileyim amin inşallah sağolun sağlıkla ilerlesin
Daha önce hiç kuruma cizgisi bile görmediğim için aslında bu kadar umitlendim sanırım en iyisi beklemek olacakUmarım hamişsinizdir. Ama ilk önce kan verin, sonra sevinin. Awox u övüyorlar ama bende tam 2 kez yalancı pozitif çıkardı. Hemde daha belirgindi. Ufak çaplı kalp krizi geçirmiştim.
Biliyorum zor ama bekleyiniz adet gününüzü, geciksin öyle kaset test yapın. Kaset testler candır.
Siz kalbinizi ferah tutun, hamileymişsiniz gibi davranın, umarım en kısa zamanda güzel haberi netleştirirsiniz. Bize de haber verinDaha önce hiç kuruma cizgisi bile görmediğim için aslında bu kadar umitlendim sanırım en iyisi beklemek olacak
Umarım inşallah çok teşekkür ederimSiz kalbinizi ferah tutun, hamileymişsiniz gibi davranın, umarım en kısa zamanda güzel haberi netleştirirsiniz. Bize de haber verin![]()
Çok teşekkür ederim haber vereceğimmmSiz kalbinizi ferah tutun, hamileymişsiniz gibi davranın, umarım en kısa zamanda güzel haberi netleştirirsiniz. Bize de haber verin![]()