• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruma çizgisi mi

ayenna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2025
16
2
1
27
Kızlar uygulamalara göre reglime üç gün var 11 kasımda olmuştum en son 28 29 günde bir oluyorum regl. Prodoctordan test almıştım bir yapayım dedim bir tanesini dün yaptım bu sabah belirgin olmuş diğer ikisini bugün yaptım 10 dakikada silik çizgi gözüktü. 2 Aralık'ta artımedin silik cizgisi yaniltti kan verdim 1.18 çıkmıştı şimdi emin olamadım çocuğu olan arkadaşım pozitif diyor ama bir daha kan verip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Eklentiler

• IMG_6338.webp
    IMG_6338.webp
    96 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_6314.webp
    IMG_6314.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar uygulamalara göre reglime üç gün var 11 kasımda olmuştum en son 28 29 günde bir oluyorum regl. Prodoctordan test almıştım bir yapayım dedim bir tanesini dün yaptım bu sabah belirgin olmuş diğer ikisini bugün yaptım 10 dakikada silik çizgi gözüktü. 2 Aralık'ta artımedin silik cizgisi yaniltti kan verdim 1.18 çıkmıştı şimdi emin olamadım çocuğu olan arkadaşım pozitif diyor ama bir daha kan verip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Hepsinde silik cizgi cıktogona göre kuruma depildir inşaallah

Hemen mi çıktı çizgi

Hemen mi çıktı çizgi
Bir tanesini dün yaptım silik cizgi bile yoktu kenara koymuştum bu sabah baktim silik cizgi belirmis diger ikisini bugün yaptım yaklasik 10 dakikada silik cizgi belirdi fotografta tam net degil ama ışıkta üçüde belli

Bir tanesini dün yaptım silik cizgi bile yoktu kenara koymuştum bu sabah baktim silik cizgi belirmis diger ikisini bugün yaptım yaklasik 10 dakikada silik cizgi belirdi fotografta tam net degil ama ışıkta üçüde belli
İlk 10 dk içinde çıkanı dikkate al bence bide testlerin 2 si bozuk galiba çünkü c silik t koyu çıkmış diğerinde c koyu t silik

Bence sabah ilk idrarinla tekrarla rabbim gönlüne göre versin inşallah 🌸
Aminn inşallah hepimizin gönlüne göre olsun 27 yaşındayım daha iki aylık evliyim ama hashimato var bende anti tpo 600 lerde ileride deneyip ya olmazsa korkusundan erken başladım🙈

Aminn inşallah hepimizin gönlüne göre olsun 27 yaşındayım daha iki aylık evliyim ama hashimato var bende anti tpo 600 lerde ileride deneyip ya olmazsa korkusundan erken başladım🙈
Hamileyim canım ben tüm kalbimle dua ediyorum rabbim en kısa zamanda kucağınızı doldursun ama bide bulabilirsen awox al onunla dene 🌸

Bu forumdaki herkese dua ediyorum canlarım rabbim en kısa zamanda sizlerede hamilelik haberi almayı nasip etsin inşallah 🤲🥹
Canım senin duan mıdır artık bilmiyorum kan testi verdim bugün 24.60 çıktı İnşallah güzelce yükselir değerler rabbim tüm isteyenlere nasip etsin💕💕🌸

Back
X