Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de böyle öğrendim ama kan vererek teyit ettim
Peki siz kaç gün kala yapmıştınız böylemi çıkmıştıBen de böyle öğrendim ama kan vererek teyit ettim
Çok güvenmeyin bu testlere
Canım belirtilerin neler benim de tam dört gün var ben daha test falan yapmadım ama korkuyorum yapmayaPeki siz kaç gün kala yapmıştınız böylemi çıkmıştı
Evet böyle çıkmıştı adetime 3 gün kalaPeki siz kaç gün kala yapmıştınız böylemi çıkmıştı
Markasi ne bu testin ve kacla ogrendiniz belirtiniz var miydiEvet böyle çıkmıştı adetime 3 gün kala
Adet günümden eminim çünkü yumurtlama günümü biliyordum yumurtlamadan sonraki 11.gün böyle çıktı testim
Testi yaptıktan 9-10 saat sonra kan testi verdim beta 80 küsür çıktıMarkasi ne bu testin ve kacla ogrendiniz belirtiniz var miydi
valla bayadır göğüs hassasiyeti var akıntım falan var bunlar regl öncesi septomlar gibi ama vücudumu tanıyorum bende bunlar regldan 2-3 gün önce olur sadeceCanım belirtilerin neler benim de tam dört gün var ben daha test falan yapmadım ama korkuyorum yapmaya![]()
Bende onlardan eminim yumurtlama olduğu günü falan ozaman ben sabah ilk idrarla birdaha test yapayım öğlen kan vereyim hadi inşallahEvet böyle çıkmıştı adetime 3 gün kala
Adet günümden eminim çünkü yumurtlama günümü biliyordum yumurtlamadan sonraki 11.gün böyle çıktı testim
İnşaAllah sen dahil kim istiyorsa Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin herkese kolaylıklaBende onlardan eminim yumurtlama olduğu günü falan ozaman ben sabah ilk idrarla birdaha test yapayım öğlen kan vereyim hadi inşallahisteyen herkese nasip olsun
Bnm akintim hic olmaz hep kuruluk olur ama farkliyfi istevalla bayadır göğüs hassasiyeti var akıntım falan var bunlar regl öncesi septomlar gibi ama vücudumu tanıyorum bende bunlar regldan 2-3 gün önce olur sadece
Ovulasyon günlerini değerlendirdin miBnm akintim hic olmaz hep kuruluk olur ama farkliyfi iste
Amin inşallahİnşaAllah sen dahil kim istiyorsa Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin herkese kolaylıkla![]()
Takip etmedim cnm gun asiri iliskim oldu kimyasal gecirdim gecen ay takip etmek istemedimOvulasyon günlerini değerlendirdin mi
Ben kan verdim sonucum 80 çıktı isteyen herkese nasip olsunTakip etmedim cnm gun asiri iliskim oldu kimyasal gecirdim gecen ay takip etmek istemedim