• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 4 gün kala test silik sizce hamilelik varmı

tugce1902

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2025
8
0
1
CBA23EC9-8C03-4F38-93B0-BECECD3BC08E.webp

Adetime daha 4 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım böyle gözüküyor sizler görebilir misiniz bilmiyorum ama yorumunuza ihtiyacım var haziran ayında düşük yaptım o gündür hiç korunmadık

Peki siz kaç gün kala yapmıştınız böylemi çıkmıştı
Evet böyle çıkmıştı adetime 3 gün kala
Adet günümden eminim çünkü yumurtlama günümü biliyordum yumurtlamadan sonraki 11.gün böyle çıktı testim

Eklentiler

• IMG_0945.webp
    IMG_0945.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 42
Markasi ne bu testin ve kacla ogrendiniz belirtiniz var miydi
Testi yaptıktan 9-10 saat sonra kan testi verdim beta 80 küsür çıktı
Markası freely erken gebelik testiydi aynı anda 2 tane yaptım bi de sabah yaptım hepsinde aynı çizgi çıkınca kan verdim
En net belirtim bel ağrısı ve göğüs ucu hassasiyeti
Hiç dokunamazdım çok hassastı

Canım belirtilerin neler benim de tam dört gün var ben daha test falan yapmadım ama korkuyorum yapmaya😅😅
valla bayadır göğüs hassasiyeti var akıntım falan var bunlar regl öncesi septomlar gibi ama vücudumu tanıyorum bende bunlar regldan 2-3 gün önce olur sadece

Evet böyle çıkmıştı adetime 3 gün kala
Adet günümden eminim çünkü yumurtlama günümü biliyordum yumurtlamadan sonraki 11.gün böyle çıktı testim
Bende onlardan eminim yumurtlama olduğu günü falan ozaman ben sabah ilk idrarla birdaha test yapayım öğlen kan vereyim hadi inşallah 🙏🏻isteyen herkese nasip olsun

Bende onlardan eminim yumurtlama olduğu günü falan ozaman ben sabah ilk idrarla birdaha test yapayım öğlen kan vereyim hadi inşallah 🙏🏻isteyen herkese nasip olsun
İnşaAllah sen dahil kim istiyorsa Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin herkese kolaylıkla 🤲🏼♥️

Back
X