Adetime 5 gun kala silik cizgi

mrl4113

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2024
73
6
6
29
Adetime 5 gun var Sabah ilk idrarla yaptgm testte silik cizgivar hamilemiyim sizce

Eklentiler

• IMG_20240606_220034.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 129
çizgi silikde olsa görünüyor yarın gidip kan ver kesin sonuç çıkar bence hamilesin hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Birtane bos gebelik yasadim korkuyorum yine oyle mi olur acaba 5 gun kala bu kdr silik olmasi normal mi daha belirgin mi olmaliydi

sonuç 5 dakika iöinde li çıktı son adet tarihiniz ne zaman yumurtma takibi yapıuor muaunuz ne zmaan yumurtlama ve çaylama oldu bunşarı değerlendirdiniz mi

Sonuç ilk on dakika da çıktı yumurtlama takibi yapmadım encson adetim mayısın 10ndaydi 33 günde bir adet oluyorm

Kan testi verdim kızlar değerim 202.6 çıktı daha adetime 3 gün var değer normal mi sizce

Bel ağrısı çok fazla vardı göğüs ağrısı ki hala var miğde yanması çok oldu sabah ve akşam ozellikle başka bı belirtim yoktu akıntım çok olmadı ara ara sadece oda azdı

Evet temiz bir bardağa az bişey doldurdum içine testi koyup 5 saniye snra çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…