- 11 Temmuz 2023
- 32
- 9
- 6
- 23
- Konu Sahibi hayalhanempqq
-
İnş bakalm umudum yok ama kasığımda belim agriyor
Normalde 15 .ci gün test yapıyorsunuz yapmadınız mitebrik ederim rabim hepimize nasip etsin göğüs ağrın var mı ben de çatlatma iğnesi oldum bugün 15. Günüm şiddetli göğüs ağrım var acaba gebelik var mıdır ara ara da kasıklarıma ağrılar oluyor ama hemen geçiyor
Yapmadım hata markete gittim eczaneye girmemek için kendimi çok zor tutum yapmadım yaniNormalde 15 .ci gün test yapıyorsunuz yapmadınız mi
12.gun bile yapabilrsin Bı test yap bence doktor ne dedi bende bu ay olacaktım testler böyle çıktı adeti bekliycem adet olursam asilamaYapmadım hata markete gittim eczaneye girmemek için kendimi çok zor tutum yapmadım yani
Geciyo mu peki gunundoktorum hiç testen bahsetmedi sadece regl günümü beklememi söyledi bir iki gün geçikme olursa da kandan bak dedi
12.gun bile yapabilrsin Bı test yap bence doktor ne dedi bende bu ay olacaktım testler böyle çıktı adeti bekliycem
Hayır daha 3 gün varGeciyo mu peki gunun
Bekle ozmnHayır daha 3 gün var
Sonra kan verdinmi canım ne yaptın ne oldu sonuçBende 6 gün kala böyle silik öğrendim bebeğimi
Evt 6 haftalık hamileyim kalp atışını duycam Salı günüSonra kan verdinmi canım ne yaptın ne oldu sonuç
Sağ salim kucağına al canım ne zam. Kan verdin peki canım benim şuan yedi gün var silik testlerim keseyi ne zamn gördünEvt 6 haftalık hamileyim kalp atışını duycam Salı günü
Bu salı Gördüm Silik eğer kaset testeyse yanılma payı var ben adetime 3 gün kala erken gebelik testinde siliği gördüm kaset testler yaniltiyoSağ salim kucağına al canım ne zam. Kan verdin peki canım benim şuan yedi gün var silik testlerim keseyi ne zamn gördün
Yok erken gebelik testi yaptım buydu ilk idrarlaBu salı Gördüm Silik eğer kaset testeyse yanılma payı var ben adetime 3 gün kala erken gebelik testinde siliği gördüm kaset testler yaniltiyo
Test comporrt testiYok erken gebelik testi yaptım buydu ilk idrarla
Bu salı Gördüm Silik eğer kaset testeyse yanılma payı var ben adetime 3 gün kala erken gebelik testinde siliği gördüm kaset testler yaniltiyo
Tam tersi erken gebelik testleri çok sıkıntıYok erken gebelik testi yaptım buydu ilk idrarla
Sonuç hemen çıktı belirtilerimde var yaniTam tersi erken gebelik testleri çok sıkıntı
Yok yok sizin için demiyorum kuruma çizgisi vs dolu olay oluyor erkenler sıkıntıSonuç hemen çıktı belirtilerimde var yani
Aynen geçen ay beni yaniltmistiYok yok sizin için demiyorum kuruma çizgisi vs dolu olay oluyor erkenler sıkıntı
Adet günü yapmıştı çizgi çıktı ama olmadı gercj o zaman belirtim yoktu sadece düzensiz korunuyordum meraktan yapmıştım ama çizgi çıkmıştıAynen geçen ay beni yaniltmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?