Adetime 5 gün var silik çizgi erken gebelik testi

H

Valla Bendede Tam tersi kaset testler yanıltmıstı Kasigin agriyosa Vardr inş benim adet belirtim gibj ağrım vardi ama 3 gün kala
Benim göğüslerim çok ağrıyor dolgunlaşmış sağ kasığım ağrıyor çok batma var başım ağrıyor normalde kolay kolay başim agirmaz yanj halsizim falan ben adet olucagim zaman adet sancısı önden çekerim bu sefer yok sadece arada belimde sancı var

Tabii canım, 4 gün kala kan verdim 42 çıktı değer sonra gününde kan cerdim 198 2 gün sonra verdim 602 olarak yükseldi. Şuan 2 aylığız ,7 haftalıkken kalbimizi dinledik
Maşallah canım sağ salim kucağına al canım bende dedim acaba versem mi ya bilemedim

B
Maşallah canım sağ salim kucağına al canım bende dedim acaba versem mi ya bilemedim
ben kan vermeni önermem tabii herkesin kendi görüşüdür ama şöyle söyleyeyim. Ben 3+3ken öğrendim bebişi. Sana yemin bile edebilirim asla günler geçmedi beklemek aşırı zor oldu. Şöyle yapabilirsin, mantıken kan değerin artarsa testindeki çizgin koyulaşmalı. Gününr kadar her sabah aynı saatte test yapıp kıyasla. Artışına bak. 1 gün geçince en azından kan ver değerinde yükselsin, düşük değer görünce doktorlar bi tık olumsuz konuşuyor benim 42 çıkan değerim için bana ‘ hareketlenme var ama gebelik diyemeyiz hemen umutlanma ‘ demişti mesela. Bunu duyup üzülmektense bekle derim

Aynen canım doğru diyorsun bende eşime daha demedim bekliyor her gün soruyor falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…