Adetime 5 gun Var sizce birşey varmı kızlar

Bu teste göre yok fakat bu testler BAT sonrası kullanıldıklarında doğru sonuç verir. Sonucu erken öğrenmek için erken gebelik testlerinden yapmanız gerekir.

Kızlar 3 gun kala kan testi yaptırdım 20.47 çıktı ama o gun adet oldum 2 gun sonra tekrar verdim değer düşer diye ama 81.90 olmuş dr suan sıkıntı görünmüyor diyo yarin tekrar vericem kan hem adet oldum hemde yükselmiş anlamadım 3 gun hasta oldum resmen kafam cok karışık

Peki adetin her zamanki gibi miydi? Daha az değil miydi?

Hayır baya kıpkırmızı adet oldum 2 gun bugün 3. Günüm sadece bitince olduğu gibi leke kaldı ben zaten 3 gun olurum arkadaşlar bebek belk i yerini temizliyordur diyo ama bulmuyorum

Geçen ay sadece lekelendim içimde hep şüpe vardı bu ay hamileyim diye ayin ortasinda test yaptim çıkmadı bişey 5 gun kala yaptım cok silik çıktı 3 gun üst uste yaptim bira z netleşti 20lerdeyken dr cok yeni dedi eve geldim hasta oldum bide üstün e grip oldum gece ateşledim hastaneye gittim hamilelik şüphesi bar diye ilaç vermedi rahatlatıcı bi iğne yaptı ben düşük yapıyorum sandım sabah tekrar kadın doğuma gittim değer kaça düşmüş bakalım diye 81 olmuş

Canim hamilesin tebrik ederim ama umarim sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın.ilk kez duydum boyle bir olay üstüne gormekten bahsedilir ama adet daha az gelir yabda leke sizinki gibi normal adet göreni ilk kez duyuyorum

Etrafında cok var adet olup da 2 aylık falan bebeği öğrenen inşallah öyledir suan sorun görünmüyor inşallah bisi olmaz sa

Etrafında cok var adet olup da 2 aylık falan bebeği öğrenen inşallah öyledir suan sorun görünmüyor inşallah bisi olmaz sa
Rabbim sağlıkla kavuşursun .. merak etme bnm ablamda böyle oldu asıl ustune görme buna deniyor diğer lekelenme yerleşim olurkn hafif leke şeklinde geliyor.. ablamn suan 4 yaşında oğlu var çok sağlıklı snada nasip olur umarm... Hatta benm teyzem 3 4 aylık olana kadr adet görürmüs.. var böyle enteresan şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…