Adetime 6 gün kala hamilelik testi yaptırdım negatif sizce pozitife dönermi ?

ebryldz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2023
47
19
3
31
Merhaba,
5 ekimde son adetimi gördüm 14 ekim 18 19 ve 20 ekimde eşimle korunmasız ilişki yaşadık reglime 6 gün kala kan testi yaptırdım ama negatif çıktı sizce tekrarlamalı mıyım ? (18 ekimde yumurtlama günümdü)

Daha çok yeni test için adet gecikmesi bekle geç döllenme olabilir

Benim ilişkiden 10 gün sonra gebelik belli olmuştu kan verdigimde.Bazen geç döllenme olunca cikmayabiliyormus belki dizinde öyle olmuştur

Benim ilişkiden 10 gün sonra gebelik belli olmuştu kan verdigimde.Bazen geç döllenme olunca cikmayabiliyormus belki dizinde öyle olmuştur
İnşallah öyledir çok istiyorum çünkü. Birkaç belirtide var ama psikolojikte olabilir tabi. Bakalım regl günüm geçerse tekrar test yapıcam

Çok erken daha en az 2-3 gün olsa az da olsa silik çıkar

Ben adete 7 gün kala kaset testte silik çizgiyle öğrenmiştim ama bu herkeste olacak diye bir şey değil. kimisinin adet günü bile çıkmıyor. Adete 5 gün kala da beta HCG 49 çıktı

İlk cocuk denemenizmi acaba test icin cok erken davranmissinizda o yuzden boyle dusundum. İlk denemenizse o kadar kolay hamile kalinmiyor malesef negatif cikarsada kendinizi uzmeyin nasip bu isler ben 7. Ayimdayim hala bekliyorum

Ben adete 7 gün kala kaset testte silik çizgiyle öğrenmiştim ama bu herkeste olacak diye bir şey değil. kimisinin adet günü bile çıkmıyor. Adete 5 gün kala da beta HCG 49 çıktı
Evet haklısınız herkeste farklı oluyor bakalım tekrar deneyeceğim

İlk cocuk denemenizmi acaba test icin cok erken davranmissinizda o yuzden boyle dusundum. İlk denemenizse o kadar kolay hamile kalinmiyor malesef negatif cikarsada kendinizi uzmeyin nasip bu isler ben 7. Ayimdayim hala bekliyorum
Hayır değil aslında çocuğum var ama bu planlı olduğu için ve bu ikinci eşim olduğu için çok istiyorum. Sevdiğim kişiden olsun diye o yüzden biraz erken davrandım:) birde rahim ağzı ameliyatı geçirdiğim için ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi

Benim adetim hep düzenli bunun gebe kalmaya yardımcı tarafı varmı.

Benim adetim hep düzenli bunun gebe kalmaya yafdınıx
Yani elbette olur diye dusunuyorum sonucta her ay adet gormeyenler var

Şimdi ben yumurtlama dönemimdeyim kaç günde bir ilişki olması lazım iyi ki varsınız kadınlar kulübü

Son durumunuz nedir peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…