- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 123
- 30
- Konu Sahibi Aysegul6712
-
Bı test var cnm adete 6 gün öncesine gösteriyor ondan al her eczanede bulunmuyor 100 TL fiyatı burda öyle o kesin sonuç verirYumurtlama günü göğüslerim bir şişti ve hassasiyet başladı günlerdir öyle inanın el değdiremiyorum adetime 6 gün kaldı hala çok gerginler.
Bir diğer belirtim kasıklarımda çok gerginlik var çok rahatsız ediciydi. Arada bıçak sağlanır gibi hissim oluyor.
Bir de sol kasığımda elim değdikçe bi acıma hissettim dokundukça ağrıyor ve arada sağ sol kasık bölgeme kısa süreli bir batma sızı giriyor.
Test yapsam çıkar mı??
Dene canım burdakilerin çoğu erken gebelik testi ile öğrendiler
Kızlar çıkar mı acaba testler olmuş 100 tl boşuna da kullanmak istemiyorumBı test var cnm adete 6 gün öncesine gösteriyor ondan al her eczanede bulunmuyor 100 TL fiyatı burda öyle o kesin sonuç verir
Canım muhtemelen hamilesin ama bence henüz erken test için biraz daha bekle en azından 2 gün kala falan yap. Yumurtlama gününden itibaren göğüs ağrısı ve şişliğini ilk kez bende hamile kaldığım ay yaşadım normalde adete 5-6 gün kala başlardı. Ama yine de umutlandirmak istemem ve beklemeni tavsiye ederimYumurtlama günü göğüslerim bir şişti ve hassasiyet başladı günlerdir öyle inanın el değdiremiyorum adetime 6 gün kaldı hala çok gerginler.
Bir diğer belirtim kasıklarımda çok gerginlik var çok rahatsız ediciydi. Arada bıçak sağlanır gibi hissim oluyor.
Bir de sol kasığımda elim değdikçe bi acıma hissettim dokundukça ağrıyor ve arada sağ sol kasık bölgeme kısa süreli bir batma sızı giriyor.
Test yapsam çıkar mı??
O tavsiye edilen testi aldım kullanmaya kıyamıyorum 130 tl verdim 100 neeeBı test var cnm adete 6 gün öncesine gösteriyor ondan al her eczanede bulunmuyor 100 TL fiyatı burda öyle o kesin sonuç verir
Ben de ilk kez yaşıyorum normalde benimde adete yakın olurdu ennn erken 1 hafta önce falan başlardı şişlik yumurtlama dönemi bende tuhaflık vardı zaten ateş basmaları ve kasıklardaki gariplikler derken şüphelendim ben de. Bir de arada bıçak saplanır gibi rahmime kramp giriyor çok acıyor o an kalakalıyorum hep olmuyor ama bir kaç kere yaşadımCanım muhtemelen hamilesin ama bence henüz erken test için biraz daha bekle en azından 2 gün kala falan yap. Yumurtlama gününden itibaren göğüs ağrısı ve şişliğini ilk kez bende hamile kaldığım ay yaşadım normalde adete 5-6 gün kala başlardı. Ama yine de umutlandirmak istemem ve beklemeni tavsiye ederim
O parayı verip malum işte kullanmak koyuyor banaO tavsiye edilen testi aldım kullanmaya kıyamıyorum 130 tl verdim 100 neee
Çıkmaz mı diyorsunuzTabi ki bekle 6-7 gün erken daha hiç yoktan adet dönemin gelsin hatta 2-3 gün geçerse test yap eğer yoksa bu seni hayal kırıklığına uğratır
Onu da yaşadım evet hatta normal adet olmam gereken tarihte baya bir karın ağrısı yaşadım resmen regl ağrısı gibiydi. Umarım güzel haberler alırsınBen de ilk kez yaşıyorum normalde benimde adete yakın olurdu ennn erken 1 hafta önce falan başlardı şişlik yumurtlama dönemi bende tuhaflık vardı zaten ateş basmaları ve kasıklardaki gariplikler derken şüphelendim ben de. Bir de arada bıçak saplanır gibi rahmime kramp giriyor çok acıyor o an kalakalıyorum hep olmuyor ama bir kaç kere yaşadım
O regl ağrısını bende yaşıyorum hatta yumurtlamadan sonra ara ara yaşadım sanki oldum olacam gibi o hafif ağrıyı adet ağrısını ben sadece olmama saatler kala falan yaşardım o kadar erkenden o ağrıyı hissetmem de beni kuşkulandırdıOnu da yaşadım evet hatta normal adet olmam gereken tarihte baya bir karın ağrısı yaşadım resmen regl ağrısı gibiydi. Umarım güzel haberler alırsın
Hayir sadece erken diyorumÇıkmaz mı diyorsunuz
Az önce yaptım aşırı hayalet bir çizgi var iyice kuruyunca ortaya çıktı 30 dk içinde. Artımed erken gebelik testiHayir sadece erken diyorum
Teşekkürler inş Diğer testimi yarın mı tekrarlasam yoksa iki gün beklesem mi. Eğer varsa koyulaşır diyorlar ya o yüzden soruyorum. 2 tane test almıştım diğerini de yarın mı yapsam acabaAnladım hayırlısı olsun inşallah. Bir kaç gün daha geçsin beta HCG yaptırın kesin sonuç alırsınız
Aaa hani yapmıcaktık beklicektik dayanamamışsın ama hafif silik de olsa gebe olabilirsin bence 2 gün sonra tekrarlaAz önce yaptım aşırı hayalet bir çizgi var iyice kuruyunca ortaya çıktı 30 dk içinde. Artımed erken gebelik testi
Zaten daha çok erken 6 gün var yani varsa bile öğrenmiş olmam mucize olurAaa hani yapmıcaktık beklicektik dayanamamışsın ama hafif silik de olsa gebe olabilirsin bence 2 gün sonra tekrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?