- 22 Aralık 2022
- 247
- 101
- 33
- 20
- Konu Sahibi esmanurr33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan hastaneye gidiyorumEvet çizgi belli silikte olsa canım kan testi ver istersen daha net sonuç alırsın![]()
Hadi bakalım sonucunu haber verirsinŞuan hastaneye gidiyorumAllah rızası İçin dua edin
Allah razı olsun sonucu bekliyoruzKendim kadar sevindim hadi hayırlı haberler inşallah
Sıfır nokta beş çıktı çok kötü oldum eşimle bayağı heyecanlanmıştık hem de sabırla bekliyorduk sonucuHadi bakalım sonucunu haber verirsinAllah hayırlı hamilelik nasip etsin inşallah.
![]()
Öylemidir sence çok kötüyüm birşey düşünemiyorum beklemek daha hayırlı bi bakalım çünkü iki testin pozitif çıkması hiç normal değilKana hemen geçmemiş olabilir o zaman canım çoğu kişinin başına geliyor boyle. üzülme adetinin geçmesini bekle bazen testlerde de yanılma olabiliyor ama lekelenmede görmüşsün sabırla bekle biraz stres yapma![]()
İki testte aynı marka mı canım?Öylemidir sence çok kötüyüm birşey düşünemiyorum beklemek daha hayırlı bi bakalım çünkü iki testin pozitif çıkması hiç normal değil
Evet aynı markaİki testte aynı marka mı canım?
Farklı bi markayla da dene istersen, yani evet çizgi var ama kanda neden çıkmamış anlamadım. Kimyasal gebelik yaşamış olabilir misin kanaman oldu muEvet aynı marka
Canım bu ovulasyon testi mi
Kusura bakma geç cevap verdim hayır ovulasyon değil normal gebelik testi ben koruyucu dış plastiği açtımCanım bu ovulasyon testi mi?
Canım bu ovulasyon testi mi
Sonuç ne oldu inşallah pozitiftirKusura bakma geç cevap verdim hayır ovulasyon değil normal gebelik testi ben koruyucu dış plastiği açtım
Akşamında hemen gidip kan verdim ama maalesef birşey yoktu sıfır çıktı değerimSonuç ne oldu inşallah pozitiftir