Kan verdiniz mi? Büyük ihtimal düşündüğünüzden erken yumurtladınız hayırlı olsun diyelimYarın kan verecem inşallah doğru sonuçtur
Bugün kan veremedim ama Awox marka test yaptım o da çift çizgi çıktıMerhabalar hanımlar ben bugün erken gebelik testi yaptım ilk saniyelerde böyle çıktı adetime bir hafta var son bir haftadır kasıklarımda ağrılar var göğüslerimde hassasiyet çok fazla akıntım var kahverengi akıntım var sizce testin hatalı çıkma ihtimali var mı
Adetine bir hafta varken bu kadar bet pozitif çıkması hem de 2 testte de , bence hamilesin hatta belki tahmin ettiğinden daha önce de gebe kalmış olabilirsin kab verdiğinde zaten beta hcg değerinden anlarsın . En kısa zamanda test vermeye çalışMerhabalar hanımlar ben bugün erken gebelik testi yaptım ilk saniyelerde böyle çıktı adetime bir hafta var son bir haftadır kasıklarımda ağrılar var göğüslerimde hassasiyet çok fazla akıntım var kahverengi akıntım var sizce testin hatalı çıkma ihtimali var mı
Hayırlı olsun çok net hamilesin gördüğüm en net test ☺ darısı başımızaMerhabalar hanımlar ben bugün erken gebelik testi yaptım ilk saniyelerde böyle çıktı adetime bir hafta var son bir haftadır kasıklarımda ağrılar var göğüslerimde hassasiyet çok fazla akıntım var kahverengi akıntım var sizce testin hatalı çıkma ihtimali var mı
2 eylülde adet oldum 7 eylülde son adet günümdüBence cok net hamilesin, son adet tarihin neydi cok erken hamile kalmış gibisin
İnşallah öyledir yarın kan verecem kan testini görmeden mutlu olmak istemiyorumHayırlı olsun çok net hamilesin gördüğüm en net test ☺ darısı başımıza
Bilmiyorum kan testini gördükten sonra emin olacam gibiAdetine bir hafta varken bu kadar bet pozitif çıkması hem de 2 testte de , bence hamilesin hatta belki tahmin ettiğinden daha önce de gebe kalmış olabilirsin kab verdiğinde zaten beta hcg değerinden anlarsın . En kısa zamanda test vermeye çalış
Hayırlısı olsun inşallah , yaz valla merak ettimmmBilmiyorum kan testini gördükten sonra emin olacam gibi
Bizede haber veerrİnşallah öyledir yarın kan verecem kan testini görmeden mutlu olmak istemiyorum
Battan bir hafta öncesi için cok koyu testin, acaba geçen ay yerleşme kanaması mıydı adet zannettin diye bi düşündüm yani, umarım testler doğrudur sağlıkla al kucağına2 eylülde adet oldum 7 eylülde son adet günümdü
Bende öyle düşünüyorumHayırlı olsun, bence sen geçen ay adet değil yerleşme kanaması yaşamışın gibi 3 haftalık gebelikte bu kadar yüksek olmaz hcg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?