peki 7 eylülde ki regl nasıldı her zmaanki gibi mi yoksa çok az mı geldi bide belkide ikizdirBende öyle düşünüyorum
Bilmiyorum ki normaldi her zaman ki gibiydi sanki hatırlayamadımpeki 7 eylülde ki regl nasıldı her zmaanki gibi mi yoksa çok az mı geldi bide belkide ikizdir
Olabilir mi öyle bir şeypeki 7 eylülde ki regl nasıldı her zmaanki gibi mi yoksa çok az mı geldi bide belkide ikizdir
Bence yumurtlamanız tahmin ettiğinizden erken olmuş. Hayırlı olsunKızlar test verdim değerim 2200 çıktı
Çok teşekkür ederim darısı bekleyen herkesin başına inşallahBence yumurtlamanız tahmin ettiğinizden erken olmuş. Hayırlı olsun
Bu cuma hürmetine hepimize dua edin Allah size bağışlasın gözünüz aydın maşallahÇok teşekkür ederim darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Amin inşallah en kısa sürede sizlere de nasip olsunBu cuma hürmetine hepimize dua edin Allah size bağışlasın gözünüz aydın maşallah
Amin canımÇok teşekkür ederim darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Benimde 1 Ekim beklenen adet tarihi ama sizin baya erken çıkmış hayırlı olsun belirti varmıydı peki bazen bende git gel yaşıyorum acaba mı diye sağlıkla kucağınıza alın inşallahAmin inşallah en kısa sürede sizlere de nasip olsun
Sırt ağrım oldu birkaç gün. kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılar oluyordu çok akıntım oluyor son iki haftadır bi de sürekli uyumak istiyorum idrar sıklığımda artmıştıBenimde 1 Ekim beklenen adet tarihi ama sizin baya erken çıkmış hayırlı olsun belirti varmıydı peki bazen bende git gel yaşıyorum acaba mı diye sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kuzum keseyi gördükten sonra artış oranının çok önemi yok artık.Kızlar 48 saat sonra kan verdim değerim yüzde 18 artmış normal mi bu
Keseyi göremedim dahaKuzum keseyi gördükten sonra artış oranının çok önemi yok artık.
Ama beta 1500 olunca vajinal ultrasonla kese görünür normalde. İnşallah herşey yolunda giderKeseyi göremedim daha
Göremememin sebebi doktora görünemedim daha Salı gününe randevu bulabildimAma beta 1500 olunca vajinal ultrasonla kese görünür normalde. İnşallah herşey yolunda gider
Ay o zaman görünür inşallah. Vallahi içimi hüzün kapladı göremedim deyince.Göremememin sebebi doktora görünemedim daha Salı gününe randevu bulabildim
Yarına kadar 3000 olursa karından ultrasonla görünür mü acabaAy o zaman görünür inşallah. Vallahi içimi hüzün kapladı göremedim deyince.
Görünür ama ben hep aceleci olduğumdan beta 1500 ü gördüğüm an vajinal ultrasonla baktırdım.Yarına kadar 3000 olursa karından ultrasonla görünür mü acaba
Yarına randevu buldum az önce 3000 olmasa bile bende öyle yapacam görmeden içim rahat etmezGörünür ama ben hep aceleci olduğumdan beta 1500 ü gördüğüm an vajinal ultrasonla baktırdım.
Hayırlı güzel haberler alın inşallah.Yarına randevu buldum az önce 3000 olmasa bile bende öyle yapacam görmeden içim rahat etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?