Hamilesin bence %99.9Kızlar meraba son adet tarihim 18 Nisan 28 günde bir adet oluyorum normalde adetten sonra bende ilk belirti göğüs hassasiyeti ile başladı o zaman vücudumda farklı birşey olduğunu anladm tabi hesacandan gittim test verdim 30 Nisan sonuç 0.23 çıktı belirtilerim artmaya devam ettikçe daha çok merakım arttı 8 Mayıs kan verdim bugün sonucum 10.2 çıktı test yaptım hemen ikinci slik çizgi çıktı sizce durum nedir adetime 7 gün kaldı
Ay inşallahHamilesin bence %99.9
Testiniz pozitif henuz cok yeni hayirlisi olsunKızlar meraba son adet tarihim 18 Nisan 28 günde bir adet oluyorum normalde adetten sonra bende ilk belirti göğüs hassasiyeti ile başladı o zaman vücudumda farklı birşey olduğunu anladm tabi hesacandan gittim test verdim 30 Nisan sonuç 0.23 çıktı belirtilerim artmaya devam ettikçe daha çok merakım arttı 8 Mayıs kan verdim bugün sonucum 10.2 çıktı test yaptım hemen ikinci slik çizgi çıktı sizce durum nedir adetime 7 gün kaldı
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinTestiniz pozitif henuz cok yeni hayirlisi olsun
Amin inşallah bizlere de nasip olsunAy inşallahrabbim isteyen herkese nasip etsin iki gün sonra kan testini tekrarlayacam hemşire dedi
İnşallah rabbim gönlünüze göre versin kimsenin kucagi boş kalmasnAmin inşallah bizlere de nasip olsun
Amin canım. Birşey soracağım iğneden sonra nelere dikkat ettin neler yaptın anlatır mısın rica etsemİnşallah rabbim gönlünüze göre versin kimsenin kucagi boş kalmasn
İğne derken canm ben iğne yaptırmadım farklı birşey sormak isterse de yardımcı olurum özel birşey yapmadım ama normal her zaman ki rutinime devam ettimAmin canım. Birşey soracağım iğneden sonra nelere dikkat ettin neler yaptın anlatır mısın rica etsem
Ay hamilesin hayırlısı olsun kuzum. Bize dua etKızlar meraba son adet tarihim 18 Nisan 28 günde bir adet oluyorum normalde adetten sonra bende ilk belirti göğüs hassasiyeti ile başladı o zaman vücudumda farklı birşey olduğunu anladm tabi hesacandan gittim test verdim 30 Nisan sonuç 0.23 çıktı belirtilerim artmaya devam ettikçe daha çok merakım arttı 8 Mayıs kan verdim bugün sonucum 10.2 çıktı test yaptım hemen ikinci slik çizgi çıktı sizce durum nedir adetime 7 gün kaldı
Pardon canım ben başka bı konuyla karıştırdım kusura bakmaİğne derken canm ben iğne yaptırmadım farklı birşey sormak isterse de yardımcı olurum özel birşey yapmadım ama normal her zaman ki rutinime devam ettim
Ay hamilesin hayırlısı olsun kuzum. Bize dua et
Sağ sağlık kucanina alırsın inşallah banabda dua et lütfen belirtilerin nelerdi benimde beş gün kaldı bataÇok teşekkür ederim kuzum rabbim hepinize nasip etsin rabbim sizede yaşatsın bu duyguları
Ay çok yeniiiii lütfen kendine dikkat et yerleşmesi çok önemli yerleşene kadar keseyi ve bebeği görene kadar ağır iş yapma hayırlı olsun sağlıkla kucağına alKızlar meraba son adet tarihim 18 Nisan 28 günde bir adet oluyorum normalde adetten sonra bende ilk belirti göğüs hassasiyeti ile başladı o zaman vücudumda farklı birşey olduğunu anladm tabi hesacandan gittim test verdim 30 Nisan sonuç 0.23 çıktı belirtilerim artmaya devam ettikçe daha çok merakım arttı 8 Mayıs kan verdim bugün sonucum 10.2 çıktı test yaptım hemen ikinci slik çizgi çıktı sizce durum nedir adetime 7 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?