Adetime 8 gün var testim silik çıktı

hayırlısı olsun kuzu buda çıkarsa direk kan ver düşükte olsa çıkacaktır
İnşallah çıkar kuzum çok korkuyorum çizgi çıkmaz diye şuan alıp yaptığım farklı bir markanın testi daha önce hiç görmemiştim arl+Med diye bir marka

Sabah ilk idrarla yapman gerek. Ben kaç test yaptım bi gün bekledi yine çıkmadı böyle inşallah vardır

Sabah ilk idrarla yapman gerek. Ben kaç test yaptım bi gün bekledi yine çıkmadı böyle inşallah vardır
Fazladan bir test daha aldım ama adet günüme de daha var daha önce yaptığım ve bir kaç saat hatta bir gün bekleyen testin ikinci çizgisinin çıktığını hiç görmedim ama böyle pozitif olup başka testte negatif çıkma durumu olur mu bilmiyorum çok korkuyorum negatif çıkar diye belki de yenidir diye düşünüyorum ama regl olucak hissim de var atmak için elime aldığımda testteki çizgiyi gördüm daha önce hiç böyle birşey yaşamadım suyun altına tut kuruma cizgisidir diyen de oldu suyun altına da tuttum ama hiç bir dağılma vs olmadı inşallah hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…