Albi değil bebetime dı yaptığım dün akşam saatlerinde yapmıştıminşallah hamilesinizdir
hayırlısı olsun kuzu buda çıkarsa direk kan ver düşükte olsa çıkacaktırAlbi değil bebetime dı yaptığım dün akşam saatlerinde yapmıştım
İnşallah çıkar kuzum çok korkuyorum çizgi çıkmaz diye şuan alıp yaptığım farklı bir markanın testi daha önce hiç görmemiştim arl+Med diye bir markahayırlısı olsun kuzu buda çıkarsa direk kan ver düşükte olsa çıkacaktır
Fazladan bir test daha aldım ama adet günüme de daha var daha önce yaptığım ve bir kaç saat hatta bir gün bekleyen testin ikinci çizgisinin çıktığını hiç görmedim ama böyle pozitif olup başka testte negatif çıkma durumu olur mu bilmiyorum çok korkuyorum negatif çıkar diye belki de yenidir diye düşünüyorum ama regl olucak hissim de var atmak için elime aldığımda testteki çizgiyi gördüm daha önce hiç böyle birşey yaşamadım suyun altına tut kuruma cizgisidir diyen de oldu suyun altına da tuttum ama hiç bir dağılma vs olmadı inşallah hamileyimdirSabah ilk idrarla yapman gerek. Ben kaç test yaptım bi gün bekledi yine çıkmadı böyleinşallah vardır
çıkar inşallah naptın kuzu çıkmış olmalıİnşallah çıkar kuzum çok korkuyorum çizgi çıkmaz diye şuan alıp yaptığım farklı bir markanın testi daha önce hiç görmemiştim arl+Med diye bir marka
Çok çok silik bir çizgiçıkar inşallah naptın kuzu çıkmış olmalı
at bakiyim burayaÇok çok silik bir çizgi
at bakiyim buraya
gayet net var canım
Başka marka yaptığım test negatif sonuç verdiBence var
Sonucun ne oldu caniım?Heyyyyyy kızlaaarrr
Sonuç ne oldu canımHeyyyyyy kızlaaarrr
Test yapmadım henüzSonucun ne oldu caniım?
Pozitif ama başka marka yaptığım test de negatif çıktı bu yaptığım bebe time negatif çıkan test te ar+l medPozitif bu test
Test yapmadım henüzSonuç ne oldu canım
Canım bu mavi test ne kadar süre sonra böyle çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?