- 23 Aralık 2014
- 88
- 48
- 8
- Konu Sahibi deniz eren
-
Evet cnım hic boyle olmamıstım. İçim içime sıgmıyor kanda da cıkmaz mı dıyorsun yani
dogru soyluyosun canım. dayanayım barı bır hafta daha. Oy çokta uzun geliyor ya sen nerde yasıyosun.burda olduguna gore sen de anne adayısın sanırım
Bende çıkmamıştı adetime 10 gün kala 0,5 gibi bişi çıkmıştı çok üzülmüştüm, tam 1 hafta sonra adetime 3 gün kala yaptırmıştım hehe hamileyim çıkımıştı :):) Biraz daha bekle bence deneyen biri olarak son 3 gün kala git :)
En önemli belirtim hamile olduğumu hissetmemdi :):) Ben hamileyim dedim ve çıktı :) ikincisi de inanılmaz iştahım açıldı, başka da bi belirtim olmadı 5 ayımızı doldurduk hala aynı gidiyoruz :) Midemiz bile bulanmadı :) İnşallah beklediğiniz haberi alırsınızPeki belirtilerin neydi cnm?
Merhaba çok uzun yıllar olmuş ama mesajımı görürseniz cvp verirmisin acaba durumunuz ne oldu hamilemiydiniz???Kızlar mrb.yeni katıldım adetime 9 gun var ama kasıklarında adet olacakmısım gıbı agrı goguslerımde sıskınlık var. İçimden bi ses hamileyım diyor. Adetime de cok var.kan testi yaptırsam cıkar dı acaba?
En son 2016 da girmiş canım.Merhaba çok uzun yıllar olmuş ama mesajımı görürseniz cvp verirmisin acaba durumunuz ne oldu hamilemiydiniz???
Evet gördüm zaten testim negatif çıktı sanırım erken yaptırdımMerhaba çok uzun yıllar olmuş ama mesajımı görürseniz cvp verirmisin acaba durumunuz ne oldu hamilemiydiniz???
Merhaba uzun zaman olmuş ama siz kaç gün önce yaptırdınızEvet gördüm zaten testim negatif çıktı sanırım erken yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?