adetime 9 gün var test yaptırsam kanda cıkar mı?

deniz eren

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
88
48
8
Kızlar mrb.yeni katıldım adetime 9 gun var ama kasıklarında adet olacakmısım gıbı agrı goguslerımde sıskınlık var. İçimden bi ses hamileyım diyor. Adetime de cok var.kan testi yaptırsam cıkar dı acaba?

Evet cnım hic boyle olmamıstım. İçim içime sıgmıyor kanda da cıkmaz mı dıyorsun yani

Çıkmama ihtimali çok yüksek ..
Bence bekle en erken adete 4 gün kala test yaptırılıyor genelde .
Senin daha çok var adete sadece 1 hafta daha beklemelisin bence ..
Şimdi yaptırsan negatif çıksa hala içinden acaba diyeceksin ..

dogru soyluyosun canım. dayanayım barı bır hafta daha. Oy çokta uzun geliyor ya sen nerde yasıyosun.burda olduguna gore sen de anne adayısın sanırım

dogru soyluyosun canım. dayanayım barı bır hafta daha. Oy çokta uzun geliyor ya sen nerde yasıyosun.burda olduguna gore sen de anne adayısın sanırım

Anne adayı değilim ama bi süre hastane de çalışmıştım az çok bilgim var bu tarz konularla ilgili ve ben de evliyim
Tahmin edebiliyorum şuan ki ruh halini de ..
İnşallah hislerin seni yanıltmaz sağlıklı bir bebek haberi alırsın ..

Bende çıkmamıştı adetime 10 gün kala 0,5 gibi bişi çıkmıştı çok üzülmüştüm, tam 1 hafta sonra adetime 3 gün kala yaptırmıştım hehe hamileyim çıkımıştı :):) Biraz daha bekle bence deneyen biri olarak son 3 gün kala git :)

Peki belirtilerin neydi cnm?
En önemli belirtim hamile olduğumu hissetmemdi :):) Ben hamileyim dedim ve çıktı :) ikincisi de inanılmaz iştahım açıldı, başka da bi belirtim olmadı 5 ayımızı doldurduk hala aynı gidiyoruz :) Midemiz bile bulanmadı :) İnşallah beklediğiniz haberi alırsınız

Bende reglden 6-7 gun once acilde baktirdim fakat beta <2 den gibi bi deger cikti bat yarin iki gun oncede dr ye gittim ve hersey yolunda gebelik olsa bile gozukmez dedi ultrasyonda bakarak kan icin aceleci davrandigimi anladim adet tarihinde tekrar bakalim dedi bende yarin yada pazartesi regl olmazsam yeniden beta baktiracam bi hamilelik yasadim ve tecrubesizde sayilmam ama sabirsizligima yenildim. Oglumdada gunumde baktirmistim ama o zaman bile erken oluyo aslinda sonrada yukseldimi dusecekmi dis gebelikmi diye psikoloji bozuluyo ve ya hamilelik sorunlu geciyo ya beyin stresten adet oluyosun ve kimyasal yasiyosun falan filan sabretmek ve hayirlisini dilemek en iyisi aslinda neyse bakalim insallah saglikli ve hayirli bi bebegin olur saglikla ve duayla kal hayirli cumalar..

İşte ben de bu yuzden sabırsızım ilk kez ben hamileyim diyorum. İns hislerım beni yanıltmaz. Dumann inş bebislerımızı goruruz kesecıklerde. Beklemek çok zor

Kızlar mrb.yeni katıldım adetime 9 gun var ama kasıklarında adet olacakmısım gıbı agrı goguslerımde sıskınlık var. İçimden bi ses hamileyım diyor. Adetime de cok var.kan testi yaptırsam cıkar dı acaba?
Merhaba çok uzun yıllar olmuş ama mesajımı görürseniz cvp verirmisin acaba durumunuz ne oldu hamilemiydiniz???

Back
X