• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 9 gün var ve lekelenme oldu

almilaaa3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
35
6
1
28
Merhaba adetime 9 gün var ve lavaboya gittiğimde peçetede ufak ufak pembe ve kahverengi lekeler vardı. Birkaç saat geldi ama böyle çok ufak nokta nokta gibi lekeler geldi birkaç saat daha geldi ve vitti.2 gündür mide bulantısından ve tok hissettiğim için yemek yiyemiyorum ayrıca çok halsizim bu erken gebelik belirtisi olabilir mi? Öyleyse bu kadar erken başlar mı belirtiler

Merhaba adetime 9 gün var ve lavaboya gittiğimde peçetede ufak ufak pembe ve kahverengi lekeler vardı. Birkaç saat geldi ama böyle çok ufak nokta nokta gibi lekeler geldi birkaç saat daha geldi ve vitti.2 gündür mide bulantısından ve tok hissettiğim için yemek yiyemiyorum ayrıca çok halsizim bu erken gebelik belirtisi olabilir mi? Öyleyse bu kadar erken başlar mı belirtiler
Canım lekelenme belki yerleşme belirtisi olabilir ama şu an o belirtiler için çok çok erken bulantılar normalde ikinci aydan sonra başlıyor yani yani çoğu insan hissediyorum falan diyor ama bence psikolojik

Merhaba hamilelik cıktı mı

Merhaba benimde oyle oldu ama dun 4 gun vardi reglime test verdim 1.20 cikti bilmiyirum adetim gecikir mi hic bir testim pozitif cikmadi beklmedeyim
Erken yaptırmış olabilirsin canım en erken adet gecikmesinden 2 gün sonra yaptırın diyorlar

Back
X