- 27 Kasım 2021
- 65
- 18
- 38
- Konu Sahibi Bezelye annesi
-
Cok teşekkür ediyorumm. İnşallah karnımda ve cok saglıklıdır sizin de minnoşunuz da saglıkla dogsun insallahVar gibi duruyor gününüz geçince kan verip baktırın. Göbeğiniz için çok erken şişkinlikten falan çıkmıştır :)
Sanırım ilk basta hormon etkisiyle gaz oluomus cok teşekkür ederimmm sağlıkla gelsin sizin bebeginiz de insallahGöbeğiniz muhtelemen gaz şişkinliği filan olduğundan çıkmıştır birde ilk haftalarda o şişkinlik olup sonra normale dönüyor. Hayırlı olsun testiniz pozitif görünüyor
Bence kandan baktırmalısınız. Sabredebilirseniz 4 5 gün sonra tekrar gebelik testi yapabilirsiniz. Olumlu olma ihtimali yüksek gibiAdetime bi hafta kala hafif adet sancım vardı bi de göbeğim cıktı ilk kez diyete baslamayı düşünüodum hatta kızlar. Ama test bu şekilde siz de degerlendirir misiniz lütfeen
İnşallah teşekkür ederimCok teşekkür ediyorumm. İnşallah karnımda ve cok saglıklıdır sizin de minnoşunuz da saglıkla dogsun insallah
İnşallah olumludurBence kandan baktırmalısınız. Sabredebilirseniz 4 5 gün sonra tekrar gebelik testi yapabilirsiniz. Olumlu olma ihtimali yüksek gibi
Merhaba belirtileriniz nelerdiİnşallah olumludurAma kan gakibine gidecegim ilk fırsatta
Merhaba uykuya doyamıyordum ve kasıklarımda ara ara batma oldu. Yogun calışıyorum ondan sanıyordum. Bi haftadır göbegimde hiç olmayan bi şişkinlik var ve göğüslerim de şişti iki gündür. Ama ne bulantı ne bas dönmesi yok. Biraz da gerginlik vardıMerhaba belirtileriniz nelerdi
İnnnşallah cok saglıklıdır ikisi deEki Görüntüle 3011063 canim benimde adetime tam 8 gün kala yani busabah erken gebelik testi yaptim sonuç bu ve akşam kan verdim 12.72 çıktı beta. Çarşamba tekrar kandan baktircam şuan seninle hemen hemen aynı vakitte hamileyiz gibi duruyor. Değerlerini merak ediyorum bende
Haberleselim inşallah. Benim önceden bir düşüğüm var 1.5 senedir uğraşıyoruz. Doktor senin 2 yumurtan var sana tüp bebek bile olmaz dedi. Şuan ben şoktayım ve dua ediyorum sağlıklı ilerlesin diye.İnnnşallah cok saglıklıdır ikisi depaslaşalım mı ya ben biraz korkuyorum giderim de yanlış pozitif derler diye benimki erken genelik testi deil ama
Dmeek ki zamanı gelmiş yabrununHaberleselim inşallah. Benim önceden bir düşüğüm var 1.5 senedir uğraşıyoruz. Doktor senin 2 yumurtan var sana tüp bebek bile olmaz dedi. Şuan ben şoktayım ve dua ediyorum sağlıklı ilerlesin diye.
Yavrunun yerine yabrunun yazmıs klavyem. İrtibatta kalalım sanırım ikimiz de daha cok şey paylaşacagız inşallah güzel mutluluk dolu şeylerdirHaberleselim inşallah. Benim önceden bir düşüğüm var 1.5 senedir uğraşıyoruz. Doktor senin 2 yumurtan var sana tüp bebek bile olmaz dedi. Şuan ben şoktayım ve dua ediyorum sağlıklı ilerlesin diye.
Aminn inşallah güzel günler görürüz. Değerlerimi yazarım yineYavrunun yerine yabrunun yazmıs klavyem. İrtibatta kalalım sanırım ikimiz de daha cok şey paylaşacagız inşallah güzel mutluluk dolu şeylerdir
Ben de kan testi yapınca yazarım en hayırlı haberleri alırız inşallahAminn inşallah güzel günler görürüz. Değerlerimi yazarım yine
Bende göğüste dolgunluk var ama hassasiyet yok henüz. Leke de olmadı bende.Buarada bulantı baş dönmesi falan bendede yok. Kasık ağrısı ve kahverengi lekeden şüphelendim ben. Göğüslerim çok hassas şuan dokunsam acıyor
Ben senden daha iyi sonuçlar bekliyorum çünkü normal gebelik testi seninki. İnşallahBen de kan testi yapınca yazarım en hayırlı haberleri alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?