Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben internette dolaşırken bazi bayan arkadaslarin elle alttan muane edince hamile olup olmadigini anliyorlarmis bu konu hakkinda bilgisi olan ve deneyen arkadaslar varsa cok merak ettim paylasirmjsjniz
Sakın yapmayın öyle birşey, 3 gün sabredin adet olmazsanız kan verir öğrenirsiniz. Doğruluğu hakkında birşey diyemem ancak kendinize veya varsa bebeğinize zarar verme ihtimaliniz olmaz mı? Doktorlar bile nadiren alttan muayene ediyorlar.
Tamm zten bende korktum yapamadim dener gibi oldum korktum ateslenme terleme oluyir bende belirti hiç yok gini ikinci çocuk istiyiruz benim gec belli oluyor kizimda oyle oldu artik olursa bilmiyorum sizce nden ikinci cocukta 1 bucuk sene kledik ilk çocuğum da 3 bucuk sene olmadi benim gibi olanalar cocugu gec olanlar hemn hamile kaldi doktora gitmeye korkuyorum cnm acıyor diye