Ben anlamiyorum, cocuk dogurmak anneyi manen ve vucut olarak yipratan bir sey, oyle vucut yenileniyor falan hikaye. Butun vitamin depolari va bosaliyor. Ustelik kadinin hali hazirda 2 cocugu var, bakmaya zorlanacaksa aldirsin tabi kiWoman’ım aman ‘aldır’ın deme.
Beni zalımlık, vicdansızlıkla suçladılar
Konu sahibi o kadar üzgün olduğunu yazınca, madem bu kadar üzgünsünüz, zamanında müdahale edin dedim diye.
Vay efendim ben kendim hamileymişim, vicdanımı nerede unutmuşum. Sanki ben karar veriyorum :) o kadar üzgün olup dövününce ne bileyim
Yorum yazmadan keşke izin alsaydın
Bide beni bilen biliyor benim nasıl düşündüğümü (yani çocuk aldırma konusunda , hani genelde olan olmuş derim ki 2-3 yorum aşağıda da yine aynı yorumu yaptım) bu sefer de vay efendim göz dağı veriyormuşum ben
Hadi öptüm kolay gelsinWOMAN
Çok teşekkür ederim inşallahsağlıkla dogsun bebeğin canım , sende sağlıkla büyüt inşallahh
Ben size cevap vermemiştim kiFazla takıntılı degilmisiniz? Başkasının dediklerini bukadar ciddiye almayın derim. Herkes herkese istediği fikri verir ben usulünce cevap verdiğimi düşünüyorum. Yani bu bir seçenek oneridir. Eşimde beni öyle düşünceli üzgün görünce mutlu olacaksan aldiralim dedi ama yapamayacağımı biliyor sonuçta fikrini verdi sustu. Bence sizde takılmayın. Bu konularda herkesin duauncesi görüşü aynı olmaz. Ben tamamen karşıyım başkasına fikir bile sunmam ama konusanada neden böyle düşünüyorsun denmez diyen olursada benim fikrim bu der cekirilim. Sonuçta bende asla aldırmaya karşıyım diyince banada karşı çıkan olacaktır aksini düşünen.. oda senin fikrin düşüncen derim
Sağlıkla kavusursun inşallah sendeKorkularını anlıyorum ama hep derler ya kucağına alınca geçiyor diye :)
Kucağımıza alınca geçecek.
Benim de ilk bebeğim kafam da milyon tane soru işareti var ama aldırmıyorum.
Tek istediğim bir an önce sağlıklı bir şekilde doğması :)
Ben size yazmak istedim işteBen size cevap vermemiştim ki
Spiral + prezervatif kullanın doğumdan sonra, doğum kontrol hapının yan etkileri oluyorPrezervatif kullanıyorduk zamanında takiyordu eşim ilk çocuktan snra 3yil öyle korunduk daha sonra planlı hamile kaldım yine öyle korunmaya devam ediyorduk ikinci çocuğum 2 yaşında. Demekki daha sağlam başka korunma yöntemi seçmemiz gerek yada biseyleri yanlış yaptık yani
Valla aynen tek care bu benim icinYeminle gulesim geldimasallah cidden sknti baglatmak iyi fikir olabilir bence
çok ayıptır sorması nasıl zamanında :)Prezervatif kullanıyorduk zamanında takiyordu eşim ilk çocuktan snra 3yil öyle korunduk daha sonra planlı hamile kaldım yine öyle korunmaya devam ediyorduk ikinci çocuğum 2 yaşında. Demekki daha sağlam başka korunma yöntemi seçmemiz gerek yada biseyleri yanlış yaptık yani
Yuhhhh yani yuhh .Naneleri yerken bize mi sordunnn
Kesinlikle doğru sonradan prezervatif takmak veya geri cekilme yontemi asla korumaz. Ben 10 senedir hapla korunuyorum tam saatlerinde gununde duzenli alindigi taktirde yüksek koruyuculugu var. Ama ben baglattigi halde hamile kalani okuyunca bi dondum yani.çok ayıptır sorması nasıl zamanında :)
ereksiyon olduğu gibi takmak gerekiyor
tam boşalmaya yakın değil..
tam doğruluğuna emin değilim ama zevk suyunda bile ufak ihtimal de olsa hamile kalma ihtimali var deniyor
hayırlısı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
valla bendeKesinlikle doğru sonradan prezervatif takmak veya geri cekilme yontemi asla korumaz. Ben 10 senedir hapla korunuyorum tam saatlerinde gununde duzenli alindigi taktirde yüksek koruyuculugu var. Ama ben baglattigi halde hamile kalani okuyunca bi dondum yani.
Bende baglatmayi düşünüyordumvalla bende
bağlatmanın ne manası var ki o zaman
Ben bunlari biliyorumda ozellikle hormon dedigin icin, hormonsa bu da hormon demek istemistimMirenadaki hormon rahimin icine cok az günlük doz ile sıkıldıgindan ,dogum kontrol hapindaki hormonun yüzde besini ihtiva eder ve vucuda karismasi yok denecek kadardır ve bir süre sonra kanamayi cok cok azaltir hanımefendi. Ayrica tedavi amacli kullanilan bir spiraldir .Bakir spiraller ise kanamayi arttirabilir ,her ikisinin de koruma orani cok yüksektir.Buna konu sahibinin doktoru ve kendisi karar verir artik hangisi ona uygunsa.
1 tane daha istiyormussun onuda verirse Rabbim dusunursun.. aslinda buyuk rahatlik butun kadinlar icin.. omur boyu kacti miValla aynen tek care bu benim icin
Evet bende duydum ama o adamKesinlikle doğru sonradan prezervatif takmak veya geri cekilme yontemi asla korumaz. Ben 10 senedir hapla korunuyorum tam saatlerinde gununde duzenli alindigi taktirde yüksek koruyuculugu var. Ama ben baglattigi halde hamile kalani okuyunca bi dondum yani.
Aynen 1 tane daha olduktan sonra baglatcam kesinlikle1 tane daha istiyormussun onuda verirse Rabbim dusunursun.. aslinda buyuk rahatlik butun kadinlar icin.. omur boyu kacti mi
Oldu mu diye kabus gormektense
Evet yan etkisi fazlaymış ya ikili korunma yöntemi en mantıklısıSpiral + prezervatif kullanın doğumdan sonra, doğum kontrol hapının yan etkileri oluyor
Zamanı derken ilişkiye başlamadan önceçok ayıptır sorması nasıl zamanında :)
ereksiyon olduğu gibi takmak gerekiyor
tam boşalmaya yakın değil..
tam doğruluğuna emin değilim ama zevk suyunda bile ufak ihtimal de olsa hamile kalma ihtimali var deniyor
hayırlısı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?