Adetimin gecikmesini biontech e bağladım meğer hamileymisim😔

Woman’ım aman ‘aldır’ın deme.
Beni zalımlık, vicdansızlıkla suçladılar 🤣
Konu sahibi o kadar üzgün olduğunu yazınca, madem bu kadar üzgünsünüz, zamanında müdahale edin dedim diye.
Vay efendim ben kendim hamileymişim, vicdanımı nerede unutmuşum. Sanki ben karar veriyorum :) o kadar üzgün olup dövününce ne bileyim 😅
Yorum yazmadan keşke izin alsaydın 🤭😬
Bide beni bilen biliyor benim nasıl düşündüğümü (yani çocuk aldırma konusunda , hani genelde olan olmuş derim ki 2-3 yorum aşağıda da yine aynı yorumu yaptım) bu sefer de vay efendim göz dağı veriyormuşum ben :KK76:
Hadi öptüm kolay gelsin WOMAN WOMAN ❤️
Ben anlamiyorum, cocuk dogurmak anneyi manen ve vucut olarak yipratan bir sey, oyle vucut yenileniyor falan hikaye. Butun vitamin depolari va bosaliyor. Ustelik kadinin hali hazirda 2 cocugu var, bakmaya zorlanacaksa aldirsin tabi ki 🤷🏼‍♀️ Neyse, herkes dogru bildigi sekilde davransin, biz sadece fikir veriyoruz

Bu arada ben de seni ve tum minikleri opuyorum 😘😘😘

Fazla takıntılı degilmisiniz? Başkasının dediklerini bukadar ciddiye almayın derim. Herkes herkese istediği fikri verir ben usulünce cevap verdiğimi düşünüyorum. Yani bu bir seçenek oneridir. Eşimde beni öyle düşünceli üzgün görünce mutlu olacaksan aldiralim dedi ama yapamayacağımı biliyor sonuçta fikrini verdi sustu. Bence sizde takılmayın. Bu konularda herkesin duauncesi görüşü aynı olmaz. Ben tamamen karşıyım başkasına fikir bile sunmam ama konusanada neden böyle düşünüyorsun denmez diyen olursada benim fikrim bu der cekirilim. Sonuçta bende asla aldırmaya karşıyım diyince banada karşı çıkan olacaktır aksini düşünen.. oda senin fikrin düşüncen derim🤷
Ben size cevap vermemiştim ki 😬🤷🏻‍♀️ Kaldı ki sizi çok nazik buldum.sizin konunuz olduğu halde başkaları kadar abuk yorumlar yapmadınız.

Bide eşiniz sizi en iyi tanıyan o bile ‘aldıralım’ o zaman demiş. Yani benim eşim benim bu kadar karşı olduğumu bildiği bir konuda böyle bir yorumda asla bulunmaz.
Demek ki sizin üstünde yarattığınız ‘üzgün’ olduğunuz hissi doğru geçmiş bana ve bende o sebeple ‘madem bu kadar istemiyorsunuz’ dedim.
Onun dışında elbette sizin vereceğiniz bir karar.
Sapla samanı ayırmak gerek . Yoksa Banane 😉

Prezervatif kullanıyorduk zamanında takiyordu eşim ilk çocuktan snra 3yil öyle korunduk daha sonra planlı hamile kaldım yine öyle korunmaya devam ediyorduk ikinci çocuğum 2 yaşında. Demekki daha sağlam başka korunma yöntemi seçmemiz gerek yada biseyleri yanlış yaptık yani
Spiral + prezervatif kullanın doğumdan sonra, doğum kontrol hapının yan etkileri oluyor

Prezervatif kullanıyorduk zamanında takiyordu eşim ilk çocuktan snra 3yil öyle korunduk daha sonra planlı hamile kaldım yine öyle korunmaya devam ediyorduk ikinci çocuğum 2 yaşında. Demekki daha sağlam başka korunma yöntemi seçmemiz gerek yada biseyleri yanlış yaptık yani
çok ayıptır sorması nasıl zamanında :)
ereksiyon olduğu gibi takmak gerekiyor
tam boşalmaya yakın değil..
tam doğruluğuna emin değilim ama zevk suyunda bile ufak ihtimal de olsa hamile kalma ihtimali var deniyor

hayırlısı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

tam doğruluğuna emin değilim ama zevk suyunda bile ufak ihtimal de olsa hamile kalma ihtimali var deniyor

Kesinlikle doğru sonradan prezervatif takmak veya geri cekilme yontemi asla korumaz. Ben 10 senedir hapla korunuyorum tam saatlerinde gununde duzenli alindigi taktirde yüksek koruyuculugu var. Ama ben baglattigi halde hamile kalani okuyunca bi dondum yani.

😃

Kesinlikle doğru sonradan prezervatif takmak veya geri cekilme yontemi asla korumaz. Ben 10 senedir hapla korunuyorum tam saatlerinde gununde duzenli alindigi taktirde yüksek koruyuculugu var. Ama ben baglattigi halde hamile kalani okuyunca bi dondum yani.

😃
valla bende
bağlatmanın ne manası var ki o zaman

Mirenadaki hormon rahimin icine cok az günlük doz ile sıkıldıgindan ,dogum kontrol hapindaki hormonun yüzde besini ihtiva eder ve vucuda karismasi yok denecek kadardır ve bir süre sonra kanamayi cok cok azaltir hanımefendi. Ayrica tedavi amacli kullanilan bir spiraldir .Bakir spiraller ise kanamayi arttirabilir ,her ikisinin de koruma orani cok yüksektir.Buna konu sahibinin doktoru ve kendisi karar verir artik hangisi ona uygunsa.
Ben bunlari biliyorumda ozellikle hormon dedigin icin, hormonsa bu da hormon demek istemistim😐😂

😃
Evet bende duydum ama o adam
Gibi baglayamadiklari icin kesinlikle!!!!

Bu tup baglatip hamile kalanlari bence doktorunuza danisin kizlar,

benim doktorum yeni yontemle boyle bir ihtimalin asla bulunmadigini soyledi,

ben de acikcasi tupleri baglatti ama hamile kaldi haberlerine supheyle yaklasiyorum. Bir cok kisi sirf korunmayi beceremedik dememek icin boyle fantastik seyler anlatiyor bence.

Zamanı derken ilişkiye başlamadan önce ☺️

Sanirim en iyisi seks yapmamak, öyle tuhaf yorumlar var ki 😄
Eger aldirmayi dusunmuyorsaniz, ki oyle gorunuyor, kendinizi bir sekilde teselli etmelisiniz.
Ben kolay olacagini dusunmuyorum, bu devirde 3 cocuk cidden zor. Ama artik yapacak bir sey kalmadiysa iyi taraflarina odaklanmak lazim, umarim iyi kardes olurlar birbirlerine, simdiden hayirli olsun.

Back
X