Adetimin gecikmesini biontech e bağladım meğer hamileymisim😔

Canım o çocuğun geleceği varmış yoksa 3 yıl bir çocuktan 2 yıl ikinci çocuktan sonra gayette bir şey olmadan korunmussun ki ben de ikinciye aynı korunma yöntemiyle hamile kaldım. Hatta ikinci bayaga olmadı çok fazla tedavi gördüm en son psikolojim el vermeyince korunup bir kaç yıl daha bekleyelim dedik, gezi planları yaptık falan sonra bir de ne olsun. Ben bulan bulan bir baktık ki 3 aylık hamileyim. Sonra da dalga geçtim hatta burada yeni çocuk tedavi yöntemi diye.
Akacak kan damarda durmuyor dedikleri şey bu işte. Sen üzülme bak bu doğana kadar ikinci çocuğun bayağa toparlanmış büyümüş olacak. Hem ilk cocugunda sana yardım eder ufak tefek konularda ;) halledersin sen üzülme sonuçta herkes bir şekilde hallediyor 😌
Sadece hamileliğin ilk 3 ayı aşıyı pek öneriyorlar ya o yüzden doktorunla iletişimin çok olsun.

Aldırmayı dini açıdan düşünmüyorum. Ben iki gün sonra 28 olacağım. Evliliğim iyi gidiyor maddi konuya gelirsek eşim tembel biri değil çalışır düzenli işi ve maaşı var harcamayı seven biri ama buzamana kadarda borçlu dayanmadı kapıma bunlari neden sorduğunuzu anlıyorum ama ben 3. Çocuğa bakabilecegimi dusunmedigim için çok üzgünüm beden olarak fazla yorulmayi seven biri değilim ikinci çocuğum 2 yaşında tam büyüyor rahatladım bidaha bu zamanlardan geçmem derken yaşadığım şey beni fazlasıyla geriyor alışmam gerek sanırım
Evet ben de tam bu sebeple ikinci çocuğu istemiyorum sizi o yüzden anlıyorum bi keresinde hamile miyim düşüncesi bile beni çok yıpratmıştı hani özellikle gezmeyi seven kendine bakmayı seven kadınlar için üç çocuk zor ama işte ne diyim olan olmuş 🙏

Aşı ile ilgili yazayım ben. Benim de son adet tarihim 11mayıs, aşı tarihim 18mayıs. Hiç beklemiyordum o ay hamile kalmayı. Çok şükür bebeğin gelişimi normal, hatta 2 kayıp üzerine bu gebeliğim sağlıklı ilerliyor. O nedenle aşı oldum diye kendinizi sıkmayın.

29 Eylül'de gideceğim ne gibi zararı olur acaba
Tetenoz aşısı bile olunmuyor hani sırf covid değil.Tetenoz olmam lazımdı gebelik ştphem var diye beklettiler hamileliğin ilk 3 ayında hiç bir aşı olmaz beyin gelişimini etkiler demişti.İnşallah corona öyle değildir🙏🏻

Canım o çocuğun geleceği varmış yoksa 3 yıl bir çocuktan 2 yıl ikinci çocuktan sonra gayette bir şey olmadan korunmussun ki ben de ikinciye aynı korunma yöntemiyle hamile kaldım. Hatta ikinci bayaga olmadı çok fazla tedavi gördüm en son psikolojim el vermeyince korunup bir kaç yıl daha bekleyelim dedik, gezi planları yaptık falan sonra bir de ne olsun. Ben bulan bulan bir baktık ki 3 aylık hamileyim. Sonra da dalga geçtim hatta burada yeni çocuk tedavi yöntemi diye.
Akacak kan damarda durmuyor dedikleri şey bu işte. Sen üzülme bak bu doğana kadar ikinci çocuğun bayağa toparlanmış büyümüş olacak. Hem ilk cocugunda sana yardım eder ufak tefek konularda :KK66: halledersin sen üzülme sonuçta herkes bir şekilde hallediyor 😌
Sadece hamileliğin ilk 3 ayı aşıyı pek öneriyorlar ya o yüzden doktorunla iletişimin çok olsun.
Teşekkür ederim destek mesajı için ☺️ 29unda gideceğim doktora hayırlısı böyleymiş demekki

Maşallah korunmaya rağmen hamilelik. Valla istediğimiz halde olmuyor. Çok şükür bir oğlum var. Allah uzun ömürler versin ona. Siz de yapacak bisey yok aldırmayın.
Yok aldırmayı düşünmüyorum hayırlısı böyleymiş demekki asla düşünmüyorum üçüncüyü diye heryerde söylerdim ama nasip işte beklenmedik olunca insan tuhaf oluyor

Evet ben de tam bu sebeple ikinci çocuğu istemiyorum sizi o yüzden anlıyorum bi keresinde hamile miyim düşüncesi bile beni çok yıpratmıştı hani özellikle gezmeyi seven kendine bakmayı seven kadınlar için üç çocuk zor ama işte ne diyim olan olmuş 🙏
Evet kesinlikle öyle hayırlısı böyleymiş demekki diyorum

Hiçbir şey olmaz korkmayın. Yurt dışında ilk 3 aylık dönemde de aşı yaptıran ülkeler var ve hiçbir sorun olmadı. Ben tüp bebek yaptım. Transferimden 4 gün önce doktor onayıyla aşımı oldum ;) bence biontech doğurganlığı artırıyor :) böyle çok hikaye de duydum.

Hiçbir klavuzda hiçbir ülkede covid aşısı oldu diye kürtaj önerilmez çünkü bir sorun tespit edilmedi. İlk 3 ay olma demelerinin nedeni organ gelişim dönemi diye ne olur ne olmaz denmesinden yoksa bilinen bir şeyden değil. Sağlıkla gelsin inşallah :)

Aşı ile ilgili yazayım ben. Benim de son adet tarihim 11mayıs, aşı tarihim 18mayıs. Hiç beklemiyordum o ay hamile kalmayı. Çok şükür bebeğin gelişimi normal, hatta 2 kayıp üzerine bu gebeliğim sağlıklı ilerliyor. O nedenle aşı oldum diye kendinizi sıkmayın.
Teşekkür ederim bilgi için ♥️

Cogu kisi bosalmadan once takilan prezervatifi korunmak saniyor😏😂 yani bence cogu kisinin korunurken gebe kaldim demesi bundan.. en iyi korunma yontemi sex yapmamak bunu daha once defalarca acikladik burda..😐😂😂😂
İlişkiye başlamadan takiyordu eşim🤷 sanırım en mantıklısı sex yapmamalı 🤦🏻‍♀️🤭

Hiçbir şey olmaz korkmayın. Yurt dışında ilk 3 aylık dönemde de aşı yaptıran ülkeler var ve hiçbir sorun olmadı. Ben tüp bebek yaptım. Transferimden 4 gün önce doktor onayıyla aşımı oldum :KK66: bence biontech doğurganlığı artırıyor :) böyle çok hikaye de duydum.

Hiçbir klavuzda hiçbir ülkede covid aşısı oldu diye kürtaj önerilmez çünkü bir sorun tespit edilmedi. İlk 3 ay olma demelerinin nedeni organ gelişim dönemi diye ne olur ne olmaz denmesinden yoksa bilinen bir şeyden değil. Sağlıkla gelsin inşallah :)
Teşekkür ederim sağlıkla gelsin inşallah. ☺️

Bi tırstım :silah:

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Benim de küçük 18 aylık. Aynı şekilde korunuyoruz ve ben de aynı sizin gibi öncesi sonrası mutlaka kontrol ettirip eşimi sinirlendiriyorum.

Acaba delik miydi? Yani cidden baska turlusu olamaz bence😐 hayirlisi buymus cocuk defteri kapaninca en iyisi baglatmak tupleri sanirim
Hiç bilmiyorum. Her seferinde eşime kontrol et dediğim için zaten geriliyordu taktigim halde olursada yapacak bişey yok fazla geriliyorsun diyordu bana oldu resmen başıma geldi🤦🏻‍♀️

Bi tırstım :silah:

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Benim de küçük 18 aylık. Aynı şekilde korunuyoruz ve ben de aynı sizin gibi öncesi sonrası mutlaka kontrol ettirip eşimi sinirlendiriyorum.
Ben ilk çocuktan sonra sıkıntısız 3 yıl korunduk snra isteyerek ikinciye hamile kaldım iki tane kızım var bidaha asla düşünmüyordum buyuzden sürekli hep dikkat et kontrol et falan dediğim için kızıyordu ama oldu işte başıma geldi resmen nasip boylemis başka açıklaması olamaz görümcem korunma yöntemi hiç kullanmıyor geri çekilme oluyo diyor 11 yıldır hiç kalmadı anlamadım artik

Hiç bilmiyorum. Her seferinde eşime kontrol et dediğim için zaten geriliyordu taktigim halde olursada yapacak bişey yok fazla geriliyorsun diyordu bana oldu resmen başıma geldi🤦🏻‍♀️
😐 korktugun sey basina gelir derler ya.. neyse uzulme 3 olmus sunnet olmus😐 yani bu saatten sonra yapacak birsey yok.. alismaya calis bu fikre en iyisi kolay gecirirsen gebeligi zaten sorun olmaz..Allah hepsinin sevgisini ayri ayri veriyor

😐 korktugun sey basina gelir derler ya.. neyse uzulme 3 olmus sunnet olmus😐 yani bu saatten sonra yapacak birsey yok.. alismaya calis bu fikre en iyisi kolay gecirirsen gebeligi zaten sorun olmaz..Allah hepsinin sevgisini ayri ayri veriyor
İnşallah güzel geçer yani bilmiyorum Allah nasip ettiyse vardır bir bildiği ☹️ duruma alışmaya çalışıyorum inşallah üstesinden gelirim eşimde sasirsi ama benden önce kabullendi haliyle çok mutlu evi supuruyordum süpürgeyi elimden alıp yardım etmeler falan bende alışırım inşallah Allah kolaylık verir

Back
X