- 18 Ekim 2020
- 5.147
- 13.224
- 198
Canım o çocuğun geleceği varmış yoksa 3 yıl bir çocuktan 2 yıl ikinci çocuktan sonra gayette bir şey olmadan korunmussun ki ben de ikinciye aynı korunma yöntemiyle hamile kaldım. Hatta ikinci bayaga olmadı çok fazla tedavi gördüm en son psikolojim el vermeyince korunup bir kaç yıl daha bekleyelim dedik, gezi planları yaptık falan sonra bir de ne olsun. Ben bulan bulan bir baktık ki 3 aylık hamileyim. Sonra da dalga geçtim hatta burada yeni çocuk tedavi yöntemi diye.
Akacak kan damarda durmuyor dedikleri şey bu işte. Sen üzülme bak bu doğana kadar ikinci çocuğun bayağa toparlanmış büyümüş olacak. Hem ilk cocugunda sana yardım eder ufak tefek konularda
halledersin sen üzülme sonuçta herkes bir şekilde hallediyor 
Sadece hamileliğin ilk 3 ayı aşıyı pek öneriyorlar ya o yüzden doktorunla iletişimin çok olsun.
Akacak kan damarda durmuyor dedikleri şey bu işte. Sen üzülme bak bu doğana kadar ikinci çocuğun bayağa toparlanmış büyümüş olacak. Hem ilk cocugunda sana yardım eder ufak tefek konularda

Sadece hamileliğin ilk 3 ayı aşıyı pek öneriyorlar ya o yüzden doktorunla iletişimin çok olsun.